Navigatie overslaan
Kies je cursus
MFC De Wijert

Ontdek Virtual Reality, 3D-printen en muziek in MFC De Wijert

Open studio in De Wijert

De studio in MFC De Wijert is de mixed arts studio van Groningen. Hier kun je op ontdekkingstocht naar je creativiteit. Zo kan je experimenteren met VR-brillen, je eigen ontwerpen uitprinten op de 3D-printer, tekenen, schilderen en met de plotter je eigen ontwerpen op T-shirts drukken. Daarnaast is het mogelijk om je eigen (digitale) beats te maken. Michiel, de artistiek begeleider, is zelf muzikant en helpt je graag op weg. Ook vindt er elke maand een speciale workshop plaats. Leer bijvoorbeeld hoe je de beste TikTok-videos maakt of hoe je je sneakers kan customizen.

Lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen in deze studio? Kom dan een keertje langs. Je mag in je eentje komen, maar ook je vrienden en vriendinnen meenemen. Misschien ontdek je hier wel een verborgen talent of kom je even helemaal tot rust. Hier hoef je je tot niets verplicht te voelen.

Wil je nu al meebeslissen en helpen de studio een fijne plek te maken? Dat kan! Neem dan contact op met de artistiek begeleider Michiel: michiel.rasker@bijvrijdag.nl.

Openingstijden

Check hier wanneer MFC De Wijert open is. Tijdens vakanties en feestdagen zijn de openingstijden soms anders of we zijn juist open voor speciale activiteiten. Twijfel je of we open zijn? Vraag het gerust.

DagTijdLocatie
Maandag15:00 tot 17:00 uurP.C. Hooftlaan 1a
9721 JM Groningen
Donderdag15:00 tot 17:00 uurP.C. Hooftlaan 1a
9721 JM Groningen


Prikkelarme bezoekuren

Bij Open studio de Wijert is het ook mogelijk om langs te komen op prikkelarme bezoekuren. Dit kan fijn zijn als je snel overprikkeld raakt en baat hebt bij een rustige omgeving. Neem contact op met Michiel, via michiel.rasker@bijvrijdag.nl, als je hiervan gebruik wilt maken of als je andere vragen hebt over de prikkelarme bezoekuren.

DagTijdLocatie
Maandag12:30 tot 14:30 uurP.C. Hooftlaan 1a
9721 JM Groningen
Donderdag12:00 tot 14:30 uurP.C. Hooftlaan 1a
9721 JM Groningen

Good to know

Iedereen is welkom bij MFC De Wijert. Kom gezellig langs voor een kopje thee, koffie en een praatje. Je vindt MFC De Wijert in het Multifunctioneel Centrum De Wijert. Klik hieronder en je ziet meteen hoe je er komt in Google Maps. Twijfel je of we open zijn? Vraag het gerust.