Navigatie overslaan
Kies je cursus
STU33

Ontdek je muzikale talent in STU33 in Lewenborg.

Open studio in Lewenborg

In STU33 ontwikkel je je creativiteit in de muziekstudio. Maak je eigen nummers en laat je hart spreken in woorden op papier. Laat het tot leven komen op zelfgemaakte beats of die van je vrienden. Er is professionele apparatuur aanwezig om lekker te experimenteren.

Ga zelf aan de slag met waar je zin in hebt of vraag hulp van een artistiek begeleider. Producer Stijn helpt je graag met het maken van een knallende opname. En heb je een andere vraag of ondersteuning nodig in STU33? Dan staat Arne voor je klaar.

Maak nieuwe vrienden in deze muziekstudio of neem je eigen vrienden mee. Als je enthousiast wordt van muziek, kom je naar STU33. Maar voel je vrij: gewoon even chillen kan natuurlijk ook.

Openingstijden

Check hier wanneer STU33 open is. Tijdens vakanties en feestdagen zijn de openingstijden soms anders of we zijn juist open voor speciale activiteiten.

DagTijdLocatie
Woensdag en vrijdag19:30 - 21:30 uurJeugdcentrum 't Schip,

Kajuit 4, Groningen

Donderdag16:00 - 18:00 uurJeugdcentrum 't Schip,
Kajuit 4, Groningen


Good to know

Iedereen is welkom bij STU33. Wil je zo goed mogelijk begeleid worden? Denk dan alvast na over je tekst zodat je deze in de studio kunt opnemen. Je vindt STU33 in Jeugdcentrum ‘t Schip in de wijk Lewenborg. Dat is in wijkcentrum Het Dok aan Kajuit 4 in Groningen. Klik hieronder en je ziet meteen hoe je er komt in Google Maps. Twijfel je of we open zijn? Vraag het gerust.