Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Club Beksteeg

Zelf theater maken bij Club Beksteeg, een studio waar jouw stem ertoe doet en waar jouw ideeën de ruimte krijgen

Open studio in de Kunstwerf

Ben jij een jongere die van zich wil laten horen? Bij Open studio Club Beksteeg kun je jouw verhalen delen met anderen op een manier die bij je past. Spreken over gevoelige onderwerpen kan lastig zijn, maar dit is een plek waar je in een veilige context de verhalen kunt delen die jij belangrijk vindt.

Club Beksteeg is een plek waar anderen niet alleen luisteren naar je verhaal, maar ook met je in gesprek gaan. En op jouw beurt luister je naar wat anderen te vertellen hebben. Bij Club Beksteeg praten we bijvoorbeeld over thema’s als pesten, sexting en eenzaamheid. Natuurlijk mag je altijd over een onderwerp beginnen die jij belangrijk vindt. Sterker nog, we vinden dat juist heel dapper. Samen worden deze onderwerpen vormgegeven in een project of activiteit en neem je zelf besluit over de uitvoering. Wat kom jij vertellen?

Openingstijden

Check hier wanneer Club Beksteeg open is. Tijdens vakanties en feestdagen zijn de openingstijden soms anders of we zijn juist open voor speciale activiteiten. Twijfel je of we open zijn? Vraag het gerust.

Club Beksteeg is onderdeel van Theater de Steeg, alle actuele info over Club Beksteeg vind je hier.


Dag
TijdLocatie
Donderdag17:00 en 19:00 uurTheater De Steeg
Bloemsingel 10, 9712 KZ Groningen


Good to know

Je vindt Club Beksteeg in de Kunstwerf aan de Bloemsingel 10 in Groningen. Klik hieronder en je ziet meteen hoe je er komt in Google Maps. Twijfel je of we open zijn? Vraag het gerust.