Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
X_YUSUF_BOSS en Roodkopje

In de studio van X_YUSUF_BOSS en Roodkopje kun je een dansworkshop volgen of aan de slag met muziek. Hier worden werelden en culturen samengebracht

Open studio

Binnenkort organiseren X_YUSUF_BOSS en Roodkopje een open studio avond. In de Open studio zijn professionals aanwezig waarbij je les of een inspiratiesessie kunt volgen, zodat je nieuwe dansmoves of muzieksounds kunt leren. Bij al onze activiteiten staat de ontmoeting centraal.

Elke donderdag kun je een dansworkshop volgen of aan de slag met muziek. Dansstijlen en muziekgenres wisselen elkaar iedere week af. Als er een vijfde donderdag in de maand zit, organiseert X_YUSUF_BOSS en Roodkopje een DOMIBO waarin er ruimte is om je werk aan elkaar te presenteren en elkaar te ontmoeten.

Good to know

Binnenkort zal X_YUSUF_BOSS en Roodkopje zijn deuren openen, houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Alvast in contact komen? Stuur dan een mailtje!