Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Blokfluitensemble Flauto Volante (intermediaire)

16-99 jaar

Blokfluitensemble Flauto Volante is een laagdrempelig ensemble voor iedereen vanaf 16 jaar.

Let op: In deze ensembles komen we om de week bij elkaar om te spelen.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
20 sep. 2023 19:30 - 20:30 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Emile ter Schegget v.a. 60,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Blokfluitensemble Flauto Volante is een laagdrempelig ensemble waar het accent ligt bij het samenspelen. Alle type blokfluiten worden hier gespeeld om met zoveel mogelijk plezier 800 jaar aan muziek te ontdekken. Wat is het verhaal achter ons stuk, en hoe kun je dat als ensemble zo goed mogelijk over laten komen aan de luisteraar? Iets voor jou? Kom lekker mee toveren met de kleurrijke tonen van meerdere blokfluiten.

Alle soorten blokfluiten zijn welkom en iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen. Mits er plaats is kun je het hele jaar instromen. Benieuwd? Schrijf je in en probeer het uit. Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Docenten: Emile ter Schegget

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Viool

Wil je viool leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt, kun je meespelen in een van onze orkesten, bands of ensembles.

Klavecimbel

Wil je klavecimbel leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons orkesten of ensembles.

  • 6-15jr

SwingStrings

Kun je al een beetje viool, altviool of cello spelen? Doe mee met de SwingStrings, een swingend strijkorkest voor kinderen.

  • 16-99jr

STUDIO 10: Muziekproductie (basiscursus)

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

Cello

Wil je cello leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een band, orkest of ensemble.

Slagwerk

Wil je djembé, pauken, vibrafoon, marimba of snaredrum leren spelen? Start met slagwerk of percussie bij VRIJDAG!

  • 40-99jr

Wereldvrouwenkoor

Hou jij van zingen en diverse muziek? Zing mee met het Wereldvrouwenkoor! Beginnende en gevorderde zangeressen zijn van harte welkom.

  • 14-99jr

Jazzcombo

In een jazzcombo leer je samen stukken spelen, maar vooral improviseren. Want iedereen kan improviseren!

Contrabas

Wil je contrabas leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in bijvoorbeeld onze Big Band.

Drums

Hou je van lekkere beats en zou je graag drummer in een band willen zijn? Dat kan bij VRIJDAG!

  • 14-99jr

Doe Mee Band

De Doe Mee Band is een bandje voor het speciaal onderwijs. Iedereen kan meedoen en alle instrumenten zijn welkom!

  • 14-99jr

STUDIO 10: Open werkplek

In STUDIO 10 kun je zelf aan de slag met professionele apparatuur en software. En er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden.