Navigatie overslaan
Kies je cursus

Blokflui­ten­semble Flauto Volante (interme­diaire)

16-99 jaar

Blokfluitensemble Flauto Volante is een laagdrempelig ensemble voor iedereen vanaf 16 jaar.

Blokfluitensemble Flauto Volante (intermediaire)

Let op: In deze ensembles komen we om de week bij elkaar om te spelen.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
11 sep 2024 19:30 - 20:30 Woensdag Akkerstraat 99 v.a. 63,- Inschrijven

Blokfluitensemble Flauto Volante is een laagdrempelig ensemble waar het accent ligt bij het samenspelen. Alle type blokfluiten worden hier gespeeld om met zoveel mogelijk plezier 800 jaar aan muziek te ontdekken. Wat is het verhaal achter ons stuk, en hoe kun je dat als ensemble zo goed mogelijk over laten komen aan de luisteraar? Iets voor jou? Kom lekker mee toveren met de kleurrijke tonen van meerdere blokfluiten.

Alle soorten blokfluiten zijn welkom en iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen. Mits er plaats is kun je het hele jaar instromen. Benieuwd? Schrijf je in en probeer het uit. Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Docenten: Emile ter Schegget

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Kornet

Wil je kornet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les op een leuke en gedegen manier en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

Keyboard

Wil je keyboard leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands of orkesten.

  • 21-99jr

Dwarsfluitensemble Syrinx voor gevorderden

Syrinx is een ensemble voor vergevorderde dwarsfluitisten waarin stevig wordt gewerkt aan een programma met muziekstukken uit verschillende perioden, van barok tot jazz.

  • 14-99jr

STUDIO 10: Studio inloop

In STUDIO 10 kun je zelf aan de slag met professionele apparatuur en software. En er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden.

  • 15-99jr

Spoken word: Je stem als instrument

Ontdek hoe je eigen stem klinkt en hoe je deze kan veranderen in een instrument!

Saxofoon

Wil je saxofoon leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons saxofoonorkest of een pop- of jazzband.

Ukelele

Wil je ukelele leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze popbands of jazzensembles.

  • 21-99jr

Ensemble Oude Muziek

Met het Ensemble Oude Muziek spelen we vooral muziek uit de Renaissance, dus uit de 14e en 15e eeuw.

  • 15-99jr

Songwriting

Droom jij ervan om je eigen songs te schrijven? Heb je last van een writer's block? Een stapel ideeën maar maak je nooit wat af? Volg dan Songwriting bij VRIJDAG!

  • 13-18jr

Musical training

Maak kennis met genre musical en leer hoe je een nummer op het toneel brengt met spel, zang en dans!

Blokfluit

Wil je blokfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons blokfluitensemble.

Viola da Gamba

Wil je viola da gamba leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze ensembles of orkesten.