Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

De Kunstweek

kov | po | vo | vmbo | sbo | svo

Kunstenaar-docenten van VRIJDAG komen op school om met de leerlingen een onvergetelijke Kunstweek te maken. We bouwen ateliers en studio’s in de school waar groepen van tien tot vijftien leerlingen aan het werk gaan. Een pop-uphuis voor de kunsten!

In overleg met de school ontwikkelen we samen de invulling en het uiteindelijke plan.

Doen en maken

We bedenken samen met de school een speciaal thema. Door thematisch te starten betrek je elke leerling op eigen wijze bij het maakproces en doe je een beroep op hun creativiteit en verbeeldingskracht.

Iedereen kan dus vanuit zijn eigen kracht, talent én passie werken in één van de ateliers.

Leerlingen kiezen een workshop en werken een dag lang met een zelf gekozen kunstenaar-docent, binnen de kunstdiscipline van hun voorkeur. De resultaten tonen we in een theaterroute door de school aan het eind van de dag!

Samen aan de slag?

beeldende kunst - bouwen - 3D - 2D - schilderen - tekenen -keramiek - fotografie - film - kostuums - installatie - dans -decor - licht - geluid - video - theater - schrijven - muziek -- instrument - soundscape - zingen -stem - spoken word - poëzie - beatcreating ...en meer!