Navigatie overslaan
Kies je cursus
Zaalverhuur

Zaal huren in de binnenstad van Groningen? Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte zaal te huur.

Zaal huren in Groningen

Wil je een zaal huren voor een vergadering, symposium, lezing, training of andere bijeenkomst? VRIJDAG biedt zaalverhuur in Groningen op locaties aan de Walstraat, de Noorderbuitensingel en de Akkerstraat. Vanwege de verbouwing aan de Sint Jansstraat vinden er daar geen verhuringen meer plaats. Maar eind 2026 staat op die plek een geweldig nieuw gebouw voor muziek, theater en beeldende kunst. Vanaf dat moment ben je daar weer van harte welkom voor zaalverhuur in hartje centrum!

Voor bijna elke gelegenheid hebben wij een geschikte zaal te huur. Hierbij kun je denken aan de Grote zaal die dienst kan doen als concertzaal, maar ook een theaterzaal, een vergaderzaal of zalen die zijn in te zetten als danszaal. Grote zaal of kleine zaal; wat je ook zoekt, we helpen je graag de beste ruimte te vinden! In overleg is er veel mogelijk.

Toegankelijk en bereikbaar

Al onze locaties zijn gevestigd in of rond de binnenstad van Groningen. Hierdoor zijn onze zalen makkelijk bereikbaar te voet, per fiets, met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien zijn de panden voorzien van een rolstoel-toegankelijke deur en is er bij de locatie Walstraat een lift en invalidentoilet aanwezig. Benieuwd geworden? Neem contact op via verhuur@bijvrijdag.nl.

Meer informatie

Wil je een zaal huren? Stuur ons een e-mail met je verzoek en contactgegevens.