Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Vergaderruimte

Vergaderen op een unieke locatie in de binnenstad van Groningen? Huur een vergaderzaal bij VRIJDAG.

Vergaderlocatie in Groningen

Unieke vergaderruimtes in de binnenstad van Groningen

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Groningen? VRIJDAG heeft verschillende vergaderruimtes in de stad op locaties in en rond het centrum waar vergaderen mogelijk is. Aan onze locatie Walstraat 34 zijn diverse ruimtes en lokalen te huur die regelmatig worden gebruikt als vergaderruimte. Maar ook in het VRIJDAG Prinsentheater aan de Noorderbuitensingel 11 is er de mogelijkheid om een unieke vergaderlocatie te cre├źren. Onze locatie aan de Sint Jansstraat 7 kent over het algemeen kleinere vergaderruimtes, maar biedt ook grotere zalen die te gebruiken zijn voor vergaderingen, zoals de Oude Kantine.

Vergaderruimte huren inclusief horeca

Al onze locaties zijn voorzien van horeca. Wanneer je bij ons een ruimte huurt, is dat indien gewenst inclusief een gastvrouw of -heer die de horeca verzorgt. Uiteraard is er in overleg nog veel meer mogelijk. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Vergaderruimte huren?

Ook vergaderen op een unieke locatie in de binnenstad? Neem contact met ons op.