Navigatie overslaan
Kies je cursus
Vergader­ruimte

Vergaderen op een unieke locatie in de binnenstad van Groningen? Huur een vergaderzaal bij VRIJDAG.

Vergaderlocatie in Groningen

Unieke vergaderruimtes in de binnenstad van Groningen

Ben je op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Groningen? VRIJDAG heeft verschillende vergaderruimtes in de stad op locaties in en rond het centrum waar vergaderen mogelijk is. Aan onze locatie Walstraat 34 zijn diverse ruimtes en lokalen te huur die regelmatig worden gebruikt als vergaderruimte. Maar ook in het VRIJDAG Prinsentheater aan de Noorderbuitensingel 11 is er de mogelijkheid om een unieke vergaderlocatie te creëren.

Onze tijdelijke locatie aan de Akkerstraat 99 heeft helaas geen geschikte vergaderruimtes en onze locatie aan de Sint Jansstraat 7 wordt verbouwd, waardoor daar geen verhuringen meer plaatsvinden. Eind 2026 staat op deze plek overigens een geweldig nieuw gebouw voor muziek, theater en beeldende kunst. Vanaf dat moment ben je ook daar weer van harte welkom voor het huren van een vergaderruimte, pal naast het Forum!

Vergaderruimte huren inclusief horeca

Al onze locaties zijn voorzien van horeca. Wanneer je bij ons een ruimte huurt, is dat indien gewenst inclusief een gastvrouw of -heer die de horeca verzorgt. Uiteraard is er in overleg nog veel meer mogelijk. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Vergaderruimte huren?

Ook vergaderen op een unieke locatie in de binnenstad? Neem contact met ons op.