Navigatie overslaan
Kies je cursus
Optreden?

Optreden met je band, koor, ensemble, dansgezelschap of theatergroep? Huur een podium bij VRIJDAG!

Podium huren in Groningen

Zoek jij een podium om je kunsten te vertonen aan publiek? VRIJDAG heeft diverse podia in Groningen op locaties aan de Walstraat, de Noorderbuitensingel en de Akkerstraat. Je kunt een podium huren voor het optreden met je band, koor, ensemble, dansgezelschap of theatergroep. Elk podium is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie en er is altijd een ervaren technicus aanwezig die dit voor je bedient. Ook bieden we de optie om de ticketverkoop uit te besteden en je evenement door ons te laten promoten.

Voor elk optreden hebben wij een geschikt podium te huur. Je kunt kiezen om op te treden in een van de theaterzalen in het VRIJDAG Prinsentheater. Maar ook voor de verhuur van andere ruimtes kun je bij ons terecht, zoals een repetitieruimte of vergaderruimte. Bovendien krijg je als amateurkunstenaar uit de stad of provincie Groningen altijd korting op de prijs. Voor amateurgezelschappen buiten de provincie Groningen en commerciële organisaties rekenen we met een commercieel tarief.

De reden voor dit onderscheid is dat wij door de gemeente Groningen gesubsidieerd worden om een podium te zijn voor amateurkunstenaars uit stad en provincie. Groningen is de City of Talent en VRIJDAG ondersteunt dat talent graag door een podium te bieden.

Optreden met publiek?

Wil je een podium huren? Stuur ons een e-mail met je verzoek en contactgegevens.