Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Drums

Wachtlijst

Hou je van lekkere beats en zou je graag drummer in een band willen zijn? Dat kan bij VRIJDAG!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
In overleg In overleg In overleg Akkerstraat 99 Gegeven door: Abel Felix Klooster, Elmer Bergstra, Nóra Takács, René van Astenrode v.a. 340,- Wachtlijst

Drummen is eigenlijk ook meteen sport; je gebruikt je hele lichaam. Je leert verschillende ritmes en drumsolo’s spelen en je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in bijvoorbeeld één van onze pop- of jazzbandjes of de VRIJDAG Big Band.

Benieuwd of drumles iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Abel Felix Klooster

Drums, Slagwerk

Abel Felix-Klooster is slagwerkdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Abel? Bekijk het aanbod op deze pagina!

René van Astenrode

Drums, Slagwerk

René van Astenrode is slagwerkdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij René? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Elmer Bergstra

Slagwerk

Drummer Elmer Bergstra wil graag het plezier dat hij zelf ervaart in het luisteren en het maken van muziek overbrengen op zijn leerlingen. Zijn streven is dan ook dat leerlingen altijd vrolijk en met een goed gevoel het lokaal verlaten.

Nóra Takács

Drums, Slagwerk

Nóra Takács is slagwerkdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Nóra? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden

Ontdek nog meer

  • 10-15jr

Orkestweekend

Maak jij graag samen muziek met leeftijdgenoten en wil je dit ook eens in een groot orkest ervaren? Kom dan in het weekend van 4 en 5 november naar VRIJDAG aan de Akkerstraat 99.

  • 12-99jr

Landschap met je mobiel

Gewapend met jouw eigen mobiel en een lijst uitdagende opdrachten ga je op ontdekkingstocht in de Groningse wildernis!

  • 18-99jr

Creatieve ontsnappingstechnieken

Hoe vermijd je routine en kom je tot een nieuwe benadering in jouw creatieve proces? Dat leer je in deze workshop!

  • 12-99jr

Houtdrukken voor beginners

Ga aan de slag met hout, rollers, drukinkt en guts en maak spelenderwijs een eenvoudige kleurenprint!

  • 15-99jr

Honden boetseren

Wil je leren boetseren? Doe mee met deze workshop en boetseer in één middag het uniek beeld van een hond.

  • 18-99jr

Borduren: Glinsterende kevers en schitterende torren

Hou jij van details, kleur en glitters? En heel toevallig ook van werken op een vierkante centimeter? Dan is deze workshop voor jou!

  • 18-99jr

Emailleren

In deze workshop ga je in een kleine groep experimenteren en werken met verschillende technieken van het emailleren.

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

  • 14-21jr

Mixed Media

Maak je tekeningen, foto’s of schilderijen? Maar ben je ook geïnteresseerd in film en muziek? Dan is dit misschien wat voor jou!

Kun je fotograferen met een stoeptegel?

Tijdens deze cursus gaan we op zoek naar bijzondere manieren om te fotograferen, zowel analoog als digitaal.

E-textiles: De basis

Een zachte lamp ontwerpen, je kostuum verlichten of experimenteren met metaal? In deze cursus leer je werken met allerlei geleidende materialen en het toevoegen van ledverlichting.

Fotograferen met losse flitsers

Wil je leren fotograferen met losse flitsers? Dat kan bij VRIJDAG. Er is veel ruimte voor oefening en persoonlijke aandacht.