Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Wereld­vrouwenkoor

40-99 jaar

Hou jij van zingen en diverse muziek? Zing mee met het Wereldvrouwenkoor! Beginnende en gevorderde zangeressen zijn van harte welkom.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
14 sep. 2023 19:00 - 20:30 Donderdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Djoeke de Boer 240,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Bij het Wereldvrouwenkoor wordt er elke donderdagavond lekker en vooral véél gezongen. Want in tegenstelling tot de meeste koren, zingt dit koor geen moeilijke of lange stukken, maar juist heel veel verschillende liedjes. Het repertoire komt namelijk uit alle windstreken: van Oost en West-Europa tot Zuid-Amerika, Suriname en Afrika. Meestal twee- of driestemmig, maar ook regelmatig een klassiek duet.

Het koor bestaat uit ongeveer 15 vrouwen en treedt meerdere keren per jaar op met piano- of accordeonbegeleiding. Beginnende en gevorderde zangeressen zijn van harte welkom. Mits er plaats is kun je het hele jaar beginnen, maar bij voorkeur aan het begin van het nieuwe cursusjaar.

Benieuwd of het iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Djoeke de Boer

Zang

Djoeke de Boer is zangdocent bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Djoeke? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 10-15jr

Orkestweekend

Maak jij graag samen muziek met leeftijdgenoten en wil je dit ook eens in een groot orkest ervaren? Kom dan in het weekend van 4 en 5 november naar VRIJDAG aan de Akkerstraat 99.

  • 12-99jr

Landschap met je mobiel

Gewapend met jouw eigen mobiel en een lijst uitdagende opdrachten ga je op ontdekkingstocht in de Groningse wildernis!

  • 18-99jr

Creatieve ontsnappingstechnieken

Hoe vermijd je routine en kom je tot een nieuwe benadering in jouw creatieve proces? Dat leer je in deze workshop!

  • 12-99jr

Houtdrukken voor beginners

Ga aan de slag met hout, rollers, drukinkt en guts en maak spelenderwijs een eenvoudige kleurenprint!

  • 15-99jr

Honden boetseren

Wil je leren boetseren? Doe mee met deze workshop en boetseer in één middag het uniek beeld van een hond.

  • 18-99jr

Borduren: Glinsterende kevers en schitterende torren

Hou jij van details, kleur en glitters? En heel toevallig ook van werken op een vierkante centimeter? Dan is deze workshop voor jou!

  • 18-99jr

Emailleren

In deze workshop ga je in een kleine groep experimenteren en werken met verschillende technieken van het emailleren.

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

  • 14-21jr

Mixed Media

Maak je tekeningen, foto’s of schilderijen? Maar ben je ook geïnteresseerd in film en muziek? Dan is dit misschien wat voor jou!

Kun je fotograferen met een stoeptegel?

Tijdens deze cursus gaan we op zoek naar bijzondere manieren om te fotograferen, zowel analoog als digitaal.

E-textiles: De basis

Een zachte lamp ontwerpen, je kostuum verlichten of experimenteren met metaal? In deze cursus leer je werken met allerlei geleidende materialen en het toevoegen van ledverlichting.

Fotograferen met losse flitsers

Wil je leren fotograferen met losse flitsers? Dat kan bij VRIJDAG. Er is veel ruimte voor oefening en persoonlijke aandacht.