Navigatie overslaan
Kies je cursus

Blokfluit

Wil je blokfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons blokfluitensemble.

Blokfluit

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
In overleg In overleg In overleg nvt v.a. 420,- Inschrijven

De blokfluit heeft misschien een wat oubollig imago, maar dat is zeker niet terecht! Het is een veelzijdig instrument, waarmee je vele soorten muziek kan maken. Oude muziek, maar ook jazz, hedendaagse pop, en folk. Het is een klein en handzaam instrument dat je makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. In de blokfluitlessen bij VRIJDAG leer je van bladmuziek spelen, maar ook improviseren.

Benieuwd of blokfluitles iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Docenten: Emile ter Schegget, Tim Veldman

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Bariton

Wil je bariton leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in onze Big Band of een popband of jazzensemble of orkest.

Viola da Gamba

Wil je viola da gamba leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze ensembles of orkesten.

  • 14-99jr

Barokensemble Piccolo Bello

Met het Barokensemble Piccolo Bello spelen we Barokmuziek uit de 17e en 18e eeuw, zoals Bach, Vivaldi en Händel.

  • 1,5-3jr

Muziek op Schoot (dreumes)

Muziek op Schoot staat voor de intimiteit tussen (groot)ouder en kind. Samen (schoot)spelletjes doen, zingen, spelen en muziek maken.

  • 10-15jr

Muziekproductie: Hiphop

Na deze cursus kun je je eigen hiphopbeats produceren, draaien en vocals opnemen!

Kornet

Wil je kornet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les op een leuke en gedegen manier en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

  • 21-99jr

VRIJDAG Popkoor

Het VRIJDAG Popkoor is voor liefhebbers van popmuziek en de meer gevorderde zangers die voluit willen zingen.

  • 8-99jr

Houtblazersband Happy Noise

Ben jij net begonnen op een houtblaasinstrument en toe aan een leuke uitdaging? Kom dan meespelen met de houtblazersband Happy Noise!

  • 19-99jr

Musical training

Maak kennis met genre musical en leer hoe je een nummer op het toneel brengt met spel, zang en dans!

  • 15-99jr

Muziekproductie: Hiphop

Na deze cursus kun je je eigen hiphopbeats produceren, draaien en vocals opnemen!

Saxofoon

Wil je saxofoon leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons saxofoonorkest of een pop- of jazzband.

  • 14-99jr

Jazz Vocal Group

Hou jij van de muziek van Billie Holiday, Nina Simone en Frank Sinatra? Doe dan mee met de Jazz Vocal Group!