Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Houtblazersband Happy Noise

8-99 jaar

Ben jij net begonnen op een houtblaasinstrument en toe aan een leuke uitdaging? Kom dan meespelen met de houtblazersband Happy Noise!

Let op: In dit ensemble komen we om de week bij elkaar om te spelen.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
12 sep. 2023 19:30 - 21:00 Dinsdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Joost Koster v.a. 90,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Samen spelen is leuk, leerzaam en werkt vooral motiverend. Speel je favoriete (pop)liedjes met andere blazers en breng eigen suggesties voor muziekstukken mee. We zorgen ervoor dat iedereen mee kan spelen. Ook geven we een paar keer in het jaar een spetterend concert!

Benieuwd of deze band iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Instrumenten

Bij dit houtblazersensemble zijn alle houtblazers welkom. Je kunt het instrument dat je bespeelt opgeven bij de opmerkingen tijdens het inschrijven.

 • Blokfluit
 • Dwarsfluit
 • Fagot
 • Hobo
 • Klarinet
 • Piccolo
 • Saxofoon

Docenten

Joost Koster

Saxofoon

Joost Koster is docent Saxofoon bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Joost? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

 • 10-15jr

Orkestweekend

Maak jij graag samen muziek met leeftijdgenoten en wil je dit ook eens in een groot orkest ervaren? Kom dan in het weekend van 4 en 5 november naar VRIJDAG aan de Akkerstraat 99.

 • 12-99jr

Landschap met je mobiel

Gewapend met jouw eigen mobiel en een lijst uitdagende opdrachten ga je op ontdekkingstocht in de Groningse wildernis!

 • 18-99jr

Creatieve ontsnappingstechnieken

Hoe vermijd je routine en kom je tot een nieuwe benadering in jouw creatieve proces? Dat leer je in deze workshop!

 • 15-99jr

Honden boetseren

Wil je leren boetseren? Doe mee met deze workshop en boetseer in één middag het uniek beeld van een hond.

 • 18-99jr

Emailleren

In deze workshop ga je in een kleine groep experimenteren en werken met verschillende technieken van het emailleren.

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

 • 14-21jr

Mixed Media

Maak je tekeningen, foto’s of schilderijen? Maar ben je ook geïnteresseerd in film en muziek? Dan is dit misschien wat voor jou!

Kun je fotograferen met een stoeptegel?

Tijdens deze cursus gaan we op zoek naar bijzondere manieren om te fotograferen, zowel analoog als digitaal.

 • 18-99jr

E-textiles: De basis

Een zachte lamp ontwerpen, je kostuum verlichten of experimenteren met metaal? In deze cursus leer je werken met allerlei geleidende materialen en het toevoegen van ledverlichting.

Fotograferen met losse flitsers

Wil je leren fotograferen met losse flitsers? Dat kan bij VRIJDAG. Er is veel ruimte voor oefening en persoonlijke aandacht.

Fotografie: Jouw artistieke kijk

Fotografeer je graag en ben je op zoek naar meer verdieping? Of wil je andere onverwachte mogelijkheden onderzoeken met je camera? Meld je aan!

Stof tot nadenken

Wil jij leren ontdekken wat er mogelijk is met bestaande kledingstukken, materialen en accessoires? Mixen en matchen én ook nog iets leren? Kom dan meedoen met deze naaicursus!