Navigatie overslaan
Kies je cursus
Jongeren

Gebruik jij de douchekop het liefst als microfoon? Dan zou jij écht eens moeten ervaren hoe het is om zelf muziek te maken!

Muziek voor jongeren

Voor alle leeftijden en elk niveau

Wil je Vera of Simplon platspelen met je band? Droom je ervan om in een echt orkest te spelen? Wil je een instrument beter leren bespelen of de douchekop verruilen voor een microfoon? Stap dan binnen bij VRIJDAG. We hebben een ontzettend gevarieerd aanbod in muzieklessen, cursussen en workshops. Daardoor is er altijd een cursus voor jou, ongeacht leeftijd of niveau.

Onze docenten zijn ervaren professionals met een hart voor muziek die zelf regelmatig optreden. Zij leren jou de fijne kneepjes van het maken van muziek en dagen je uit om net een stap verder te zetten en je eigen geluid te vinden. Daarnaast zijn er binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je aan mee kunt doen.

Heb je een leuke cursus gezien en ben je benieuwd of het iets voor je is? Doe een keertje mee! De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Onze muzieklessen en cursussen

Benieuwd naar de rest van ons aanbod?