Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Instrumentaal

Wil je een instrument leren bespelen? Neem instrumentale les bij VRIJDAG! Bekijk onze instrumenten of meld je aan voor een gratis proefles.

Instrumentale muziekles

Voor alle leeftijden en elk niveau

Wil je beginnen met instrumentale muziekles? Bij VRIJDAG in Groningen kun je kiezen uit meer dan 20 verschillende muziekinstrumenten. Je krijgt les van een ervaren docent die zelf regelmatig met zijn of haar instrument meespeelt met optredens en concerten. Je leert de fijne kneepjes dus van echte uitvoerende muzikanten! Wanneer je instrumentale muziekles bij ons wil gaan volgen, mag je altijd een gratis proefles proberen. Zo kun je zien of het instrument bij je past.

Er zijn lessen voor alle leeftijden en elk niveau. Je kunt les nemen in je eentje of in groepsverband. En of je nu kiest voor individuele les of samen wilt spelen; er is altijd een cursus voor jou. Daarnaast kun je je inschrijven voor allerlei bands, ensembles en orkesten van VRIJDAG. En dat zijn er heel veel! Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren.

Kinderen van 7 t/m 10 jaar kunnen ook starten met Ontdek je Instrument.

Heb je zelf geen instrument? In veel gevallen kun je een instrumenten huren.