Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Djembé

7-10 jaar

Kom trommelen met Issiaga! Tijdens de lessen leer je de drie verschillende tonen op de djembé spelen.

Ben je tussen de 16 en 99 jaar? Doe dan mee met Djembé voor volwassenen.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
05 apr. 2024 16:00 - 17:00 Vrijdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Issiaga Soumah 50,- Inschrijven

Kom trommelen met Issiaga! Tijdens de lessen leer je de drie verschillende tonen op de djembé spelen en zal Issiaga je een ritme aanleren. We beginnen eenvoudig en maken het steeds een beetje moeilijker. Je zal zien dat je aan het einde van de les samen een knallend ritme kan spelen. Djembé spelen is altijd een feestje, doe jij gezellig mee.

Issiaga Soumah is professioneel dans en djembé docent afkomstig uit Guinee Conakry. Aan de basis van Issiaga’s lessen staan de liefde voor muziek en passie voor de Afrikaanse cultuur. Zijn aanstekelijke energie, gecombineerd met de opzwepende ritmes zullen je uitnodigen het beste van jezelf te laten zien en horen.

Docenten

Docenten: Issiaga Soumah

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 19-99jr

Introductiecursus theater

De introductiecursus theater is de perfecte manier om te kijken of acteren bij je past. Je leert de grondbeginselen van acteren en ondervindt wat er nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen.

Klarinet

Wil je klarinet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

  • 14-99jr

Doe Mee Band

De Doe Mee Band is een bandje voor het speciaal onderwijs. Iedereen kan meedoen en alle instrumenten zijn welkom!

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

  • 4-7jr

Muziekshow

Samen zingen, dansen op muziek en liedjes maken over alle dingen die zomaar gebeuren!

Dwarsfluit

Wil je dwarsfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in bijvoorbeeld ons dwarsfluitensemble of een popband.

  • 21-99jr

Dwarsfluitensemble Syrinx voor gevorderden

Syrinx is een ensemble voor vergevorderde dwarsfluitisten waarin stevig wordt gewerkt aan een programma met muziekstukken uit verschillende perioden, van barok tot jazz.

  • 7-21jr

Muziek Talent (kinderen)

Samen componeren, improviseren, je eigen songs schrijven en spelen in een band!

  • 1,5-4jr

Peuterswing

Klap, stamp, zing, spring, zwierezwaai en dans mee met livemuziek op de piano en accordeon!

Gitaar

Wil je gitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een band, orkest of het gitaarensemble.

  • 7-9jr

Introductiecursus gitaar

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus gitaar voor kinderen van 7-9 jaar.

Baglama

Wil je bağlama leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een orkest of ensemble.