Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus
Jazz

Hou jij ook zo van jazzmuziek? Kom dan samenspelen, improviseren en jammen bij VRIJDAG! Bekijk onze combo's of meld je direct aan voor een gratis proefles.

Jazz in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Groningen heeft een van 's Nederlands grootste amateur jazz-afdelingen. Ben jij een jazzliefhebber en wil je samenspelen, improviseren, touren, jammen en masterclasses volgen? Bij ons kan het allemaal! Dompel je onder in theorie, combospel en jam mee tijdens onze open jazz sessies. We hebben jazzbands, jazzcombo's en jazzsessies voor alle leeftijden en elk niveau. En voor bestaande jazzcombo's bieden we coaching op afspraak.

Daarnaast zijn er binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Bovendien spelen we regelmatig op festivals, zoals Swingin' Groningen en Noorderzon én op onze eigen podia. Ook bezoeken we samen jazzconcerten tegen gereduceerd tarief.

Jazz met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook jazz bij ons maken als er thuis een krappe beurs is.