Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Kinderen

Gebruik jij een potlood het liefst als drumstokje? Dan zou jij écht eens moeten ervaren hoe het is om zelf muziek te maken!

Muziek voor kinderen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Wil jij (beter) leren zingen of een instrument bespelen? Of samen met andere kinderen muziek maken in een band, koor, ensemble of orkest? Stap binnen bij VRIJDAG! Voor de allerkleinste tot de allergrootste kinderen hebben we een ontzettend gevarieerd aanbod in muzieklessen, cursussen en workshops. Daardoor is er altijd een cursus voor jou, ongeacht leeftijd of niveau.

Onze docenten zijn ervaren professionals met een hart voor muziek die zelf regelmatig optreden. Zij leren jou de fijne kneepjes van het maken van muziek en dagen je uit om net een stap verder te zetten en je eigen geluid te vinden. Daarnaast zijn er binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je aan mee kunt doen. Een gratis proefles is mogelijk in overleg.

Onze muzieklessen en cursussen

Benieuwd naar de rest van ons aanbod?