Navigatie overslaan
Kies je cursus
Kinderen

Gebruik jij een potlood het liefst als drumstokje? Dan zou jij écht eens moeten ervaren hoe het is om zelf muziek te maken!

Muziek voor kinderen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Wil jij (beter) leren zingen of een instrument bespelen? Of samen met andere kinderen muziek maken in een band, koor, ensemble of orkest? Stap binnen bij VRIJDAG! Voor de allerkleinste tot de allergrootste kinderen hebben we een ontzettend gevarieerd aanbod in muzieklessen, cursussen en workshops. Daardoor is er altijd een cursus voor jou, ongeacht leeftijd of niveau.

Onze docenten zijn ervaren professionals met een hart voor muziek die zelf regelmatig optreden. Zij leren jou de fijne kneepjes van het maken van muziek en dagen je uit om net een stap verder te zetten en je eigen geluid te vinden. Daarnaast zijn er binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je aan mee kunt doen.

Heb je een leuke cursus gezien en ben je benieuwd of het iets voor je is? Doe een keertje mee! De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Kinderen van 7 t/m 10 jaar kunnen ook starten met Ontdek je Instrument.

Onze muzieklessen en cursussen

Benieuwd naar de rest van ons aanbod?