Navigatie overslaan
Kies je cursus

Kinderkoor

7-12 jaar Wachtlijst

Hou je van (samen) zingen? VRIJDAG heeft een koor speciaal voor kinderen! En we treden regelmatig op.

Kinderkoor

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
02 sep 2024 16:50 - 17:35 Maandag Akkerstraat 99 95,- Wachtlijst

Onder leiding van de enthousiaste zangdocent Anne-Lie Persson zing je bekende en minder bekende liedjes van vroeger en nu. Liedjes van Suzan en Freek, Meau, Justin Bieber en mucialhits. Soms zingen we ook een canon, of bewegen we er lekker bij.

Het koor treedt op in onze eigen locatie aan de Akkerstraat en waarschijnlijk ook op andere leuke plekken, zoals Simplon, Noorderzon of het VRIJDAG Prinsentheater aan de Noorderbuitensingel. Mits er plaats is kun je het hele jaar instromen.

Benieuwd of het kinderkoor iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Docenten: Anne-Lie Persson

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Bariton

Wil je bariton leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in onze Big Band of een popband of jazzensemble of orkest.

Zangles

Wil je (beter) leren zingen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijgt les van ervaren en enthousiaste zangdocenten.

  • 14-99jr

Barokensemble Nuovo Barocco (gevorderden)

Met het Barokensemble Nuovo Barocco spelen we Barokmuziek uit de 17e en 18e eeuw, zoals Bach, Vivaldi en Händel.

  • 21-99jr

Ensemble Diverzz

Samenspelen zonder vaste stijl of dogma's? Speel mee met Ensemble Diverzz! Alle instrumentalisten en zangers vanaf 21 jaar zijn welkom.

  • 10-15jr

Muziekproductie: Hiphop

Na deze cursus kun je je eigen hiphopbeats produceren, draaien en vocals opnemen!

Kornet

Wil je kornet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les op een leuke en gedegen manier en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

Keyboard

Wil je keyboard leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands of orkesten.

  • 21-99jr

Dwarsfluitensemble Syrinx voor gevorderden

Syrinx is een ensemble voor vergevorderde dwarsfluitisten waarin stevig wordt gewerkt aan een programma met muziekstukken uit verschillende perioden, van barok tot jazz.

  • 9-12jr

Beats Bouwen

In deze cursus ga je aan de slag met een eigen muziekproductie! Leer jouw eigen beats en tracks bouwen op een iPad.

  • 15-99jr

Muziekproductie: Hiphop

Na deze cursus kun je je eigen hiphopbeats produceren, draaien en vocals opnemen!

Saxofoon

Wil je saxofoon leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons saxofoonorkest of een pop- of jazzband.

Ukelele

Wil je ukelele leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze popbands of jazzensembles.