Navigatie overslaan
Kies je cursus

Muziekshow

4-7 jaar

Samen zingen, dansen op muziek en liedjes maken over alle dingen die zomaar gebeuren!

Muziekshow

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
11 sep 2024 14:45 - 15:45 Woensdag Akkerstraat 99 53,- Inschrijven
13 nov 2024 14:45 - 15:45 Woensdag Akkerstraat 99 53,- Inschrijven
29 jan 2025 14:45 - 15:45 Woensdag Akkerstraat 99 53,- Inschrijven
02 apr 2025 14:45 - 15:45 Woensdag Akkerstraat 99 53,- Inschrijven

In de Muziekshow gaan we bestaande liedjes zingen en spelen, maar ook zelf leuke dingen bedenken om onze eigen voorstelling te maken. Daarbij gebruiken we allerlei instrumenten om er een muzikale show van te maken!

In vier blokken van acht weken werken we vanuit een thema, zoals Gevoelens, Sprookjes of Lentekriebels. Binnen elk thema ga je zingen, spelen op instrumenten en ontdek je door muzikale spelletjes hoe je met muziek verschillende verhalen kunt vertellen.

Bj ieder nieuw blok kun je instromen of uitstromen. Elk blok eindigt met een presentatie van alles wat we hebben (mee)gemaakt. Alle ouders, vriendjes, vriendinnetjes en opa's en oma’s mogen komen kijken!

Docenten

Docenten: Selim Boukhris

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 18-99jr
  • Workshop
  • Tip!

Theaterweekend

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan dit theaterweekend!

Trombone

Wil je trombone leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in onze Big Band, een orkest, een popband of jazzensemble.

Keyboard

Wil je keyboard leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands of orkesten.

  • 21-99jr

Voorstelling maken

Samen met een groep maak je onder leiding van een regisseur een voorstelling die je speelt op de planken van het VRIJDAG Prinsentheater.

  • 19-99jr

Musical: Voorstelling maken

Maak kennis met genre musical en leer hoe je een nummer op het toneel brengt met emoties, spel en beweging!

  • 14-18jr

Liedinterpretatie musical

Heb je altijd al willen begrijpen hoe musicalartiesten de emoties in hun liedjes tot leven brengen? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

  • 5-7jr

Route Fantaseren

De wereld is magisch, zeker voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Zij leven in een wereld waarin alles mogelijk is. Samen gaan we de vloer op en ervaren we hoe ver onze fantasie ons brengt.

Bariton

Wil je bariton leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in onze Big Band of een popband of jazzensemble of orkest.

Ukelele

Wil je ukelele leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze popbands of jazzensembles.

  • 21-99jr

Van tekst naar vloer

Theaterteksten schrijven door middel van unieke opdrachten en deze vervolgens zélf theatraal maken. Ga jij de uitdaging aan?

  • 21-99jr

Locatietheater

Onder leiding van een regisseur maak en speel je een voorstelling op een plek buiten het vertrouwde theater.

  • 10-15jr

Muziekproductie: Hiphop

Na deze cursus kun je je eigen hiphopbeats produceren, draaien en vocals opnemen!