Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Muziekshow

4-7 jaar

Samen zingen, dansen op muziek en liedjes maken over alle dingen die zomaar gebeuren!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
03 apr. 2024 14:45 - 15:45 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Selim Boukhris 50,- Inschrijven

In de Muziekshow gaan we bestaande liedjes zingen en spelen, maar ook zelf leuke dingen bedenken om onze eigen voorstelling te maken. Daarbij gebruiken we allerlei instrumenten om er een muzikale show van te maken!

In vier blokken van acht weken werken we vanuit een thema, zoals Gevoelens, Sprookjes of Lentekriebels. Binnen elk thema ga je zingen, spelen op instrumenten en ontdek je door muzikale spelletjes hoe je met muziek verschillende verhalen kunt vertellen.

Bj ieder nieuw blok kun je instromen of uitstromen. Elk blok eindigt met een presentatie van alles wat we hebben (mee)gemaakt. Alle ouders, vriendjes, vriendinnetjes en opa's en oma’s mogen komen kijken!

Docenten

Docenten: Selim Boukhris

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Trompet

Wil je trompet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in orkesten, popbands of jazzensembles.

Zang Klassiek

Wil je (beter) klassiek leren zingen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijgt les van ervaren en enthousiaste docenten. Naast zangles kun je bij ons ook meezingen in koren.

  • 18-99jr

Theaterweekend

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan dit theaterweekend!

Bugel

Wil je bugel leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les op een leuke en gedegen manier en als je wilt kun je meespelen in ons bijvoorbeeld onze Big Band.

Zangles

Wil je (beter) leren zingen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijgt les van ervaren en enthousiaste zangdocenten.

  • 16-99jr

STUDIO 10: Muziekproductie (basiscursus)

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

Trombone

Wil je trombone leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in onze Big Band, een orkest, een popband of jazzensemble.

Ukelele

Wil je ukelele leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze popbands of jazzensembles.

  • 21-99jr

Film maken

In 8 lessen maak je onder begeleiding van een acteur en filmmaker een korte film.

Bariton

Wil je bariton leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in onze Big Band of een popband of jazzensemble of orkest.

Viola da Gamba

Wil je viola da gamba leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze ensembles of orkesten.

  • 21-99jr

De vloer op

Met weinig informatie word jij de vloer op gestuurd en ‘bluf’ je jezelf door de scene heen. Durf jij het aan?