Heb jij Ruimte voor Cultuur?

Meer dan 200.000 Groningers maken kunst in hun vrije tijd. Ze doen dit alleen of samen, in groepsverbanden als bands, koren, orkesten, theatergezelschappen of fanfares. Veel van deze groepen hebben door de coronamaatregelen grotere ruimtes nodig om te repeteren of te presenteren.

VRIJDAG Advies organiseert daarom de actie Ruimte voor Cultuur! We zoeken organisaties en bedrijven die ruimte beschikbaar hebben waar gerepeteerd of gepresenteerd kan worden. We denken niet alleen aan de reguliere ruimtes zoals bij buurthuizen en culturele instellingen, maar ook aan sportzalen, bedrijfsruimtes (bijv. een kantine), zalencentra, kerken etc. 

Heb jij ruimte beschikbaar? Mail naar advies@bijvrijdag.nl en wij leggen de verbinding met de culturele verenigingen die op zoek zijn. Vermeld in je e-mail de afmetingen, voorzieningen (zoals bijvoorbeeld stoelen of een piano) en wanneer de ruimte beschikbaar is. We zoeken niet alleen ruimtes voor in de avonduren, maar ook voor overdag en in de weekenden. 

Doe je mee? Duizenden Groningers zeggen alvast ‘dank je wel!’ VRIJDAG Advies zal alle deelnemende organisaties vermelden in een paginagrote advertentie in het Dagblad van het Noorden.

Zoek jij Ruimte voor Cultuur?

Ken je of zit je bij een vereniging die ook op zoek is naar een ruimte om te repeteren of presenteren? Bekijk deze webpagina voor alle informatie.

Subsidie Anderhalvemeterregeling

Met deze subsidie ondersteunt de provincie Groningen kleine ondernemers, culturele en maatschappelijke instellingen die hun zaak aangepast hebben om te kunnen werken in de anderhalvemetereconomie.

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld