Expositie: Kunst van Combineren

expositie van keramiek cursisten van VRIJDAG

Momenteel is er in Galerie de Smederij een expositie te zien met werk van onze cursisten keramiek. De afgelopen tijd hebben zij gewerkt vanuit het onderwerp: ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘ ๐‘ก ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘š๐‘๐‘–๐‘›๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘›. Kom je de werken bekijken?
De cursisten kregen de opdracht om een combinatie te maken van eigen werk met een ander materiaal en het gebruik van een transferย (โ€˜plakplaatjeโ€™) op keramiek.
Een vaasvorm, een stapelvorm, zowel in de hoogte als in de breedte,ย groot of klein, voor gebruik geschikt of als kunstobject, daarin waren deย cursisten vrij.
Als inspiratie diende onder andere het werk van Bas van Beek.ย Naast deze veelzijdige tentoonstelling is besloten om publiek te latenย stemmen op hun favoriete werk.
Op dit moment wordt er nog druk gestemd door het publiek en deย vakjury is aan het wikken en wegen. Op zaterdag 14 mei worden deย stemmen geteld en naast de keuze van de vakjury geld. Om 16.00 uur is er een feestelijke afsluiting van de expositie enย maakt Mirjam Wulfse (beeldend kunstenaar en gedeputeerde provincie Groningen Kunst en Cultuur) de winnaar bekend.

Zie voor meer info desmederijsappemeer.nl
Heb je een vraag?

Verplicht veld