Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Kerstmeezingcafé

Gratis

It’s beginning to look a lot like Christmas...

Datum Tijd Dag Locatie Prijs
15 dec. 2023 19:00 - 20:30 Vrijdag Forum Groningen 0,-

Verheug jij je ook zo op de kerstboom, verlichtte straten én kerstliedjes op de radio? Kom dan op vrijdag 15 december samen kerstliedjes zingen in het Forum om alvast helemaal in de sfeer te komen!

Het Kerst Meezingcafé is een kerstfeestje voor alle Groningers. Kom in die heerlijke kerstsfeer en zing samen met vele andere Stadjers de meest bekende kerstklassiekers. Er is livemuziek en de teksten van de liedjes worden op een groot scherm geprojecteerd zodat jong en oud uit volle borst mee kan zingen. Samen swingend de kerst tegemoet!

Dresscode

Om de kerstsfeer compleet te maken hopen we dat je alvast je mooiste kerstoutfit uit de kast trekt. We verheugen ons op veel glitter, foute kersttruien, kerstmutsen of misschien wel een onesie.