Locatie Walstraat

De Walstraat 34 is de thuislocatie van Beeldende kunst. Hier zijn alle werkplaatsen en ateliers gevestigd. Ook de meeste medewerkers van VRIJDAG werken hier.

Bezoekadres
Walstraat 34 
9711 VS Groningen

Telefoon: 050 3051 446 (receptie)
E-mail: doen@bijvrijdag.nl

Postadres
Postbus 1633
9701 BP Groningen

Bereikbaarheid

Onze locatie is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Vanaf het Hoofdstation of station Groningen Noord is het een kwartiertje fietsen. Kom je met de bus? Dan neem je lijn 1, 2, 3, 4, 5, 163 of 171 en kun je uitstappen bij halte UMCG Noord. Kijk voor de meest actuele informatie altijd even op 9292.nl. De dichtstbijzijnde parkeergarages bevinden zich aan het Boterdiep en Damsterdiep. Klik hier voor de routebeschrijving.

Het pand heeft een rolstoel-toegankelijke voordeur en een lift om in verscheidene lokalen te komen. De lokalen 9, 12, 13 en 14 zijn niet met een rolstoel bereikbaar. Er is een invalidentoilet. Je hulphond mag mee het pand in, andere huisdieren mogen buiten op hun baasje wachten.

Bekijk welke coronamaatregelen we nemen in ons gebouw aan de Walstraat.

Faciliteiten

Lokalen

De Walstraat telt vele ateliers en werkplaatsen, voorzien van apparatuur en materialen. Ideaal voor een workshop beeldende kunst in de vorm van een bedrijfsuitje, personeelsfeestje, teamtraining of kinderfeestje.

Kijk voor openingstijden onderaan de website en klik hier voor de vakanties.

Heb je een vraag?

Verplicht veld