Het Weekendcollectief: De Leugen

Het Weekendcollectief: De Leugen

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
11 dec 2021 10:00 - 16:00 zondag Noorderbuitensingel 11 2 120,00

Een weekend lang vorm je samen een collectief onder leiding van een theatermaker. Op basis van meegebracht inspiratiemateriaal, opdrachten, gesprekken en de inbreng van het collectief, onderzoeken we het thema. Dit onderzoek kan uitmonden in korte performances of een kleine voorstelling. Aan het eind van dag twee is er een kort toonmoment met publiek. Wat wordt jouw rol binnen het collectief? Schrijven, acteren, choreografie, scenografie? Wat jij meebrengt vormt het collectief en het collectief vormt jou.

Op zondag sluiten we af met een presentatie voor publiek. Deze presentatie begint om 15.30 uur en duurt ongeveer een half uur.

Joke Holwerda

Joke Holwerda is van huis uit letterkundige en heeft een grote fascinatie voor tekst in theater; vooral voor de uitwerking die tekst heeft op de beweging en het fysiek van de speler. Ze is altijd op zoek naar de eigenheid van de spelers, het persoonlijke, om dat te ontwikkelen en versterken.

Meer weten over Joke en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld