Disclaimer bijvrijdag.nl

De website van VRIJDAG wordt met de grootst mogelijke zorg onderhouden. Ondanks dit feit kan VRIJDAG of diens werknemers, niet aansprakelijk worden gesteld voor onvolledigheden en/of onvolkomenheden betreffende de inhoud van deze website. Bovendien kan VRIJDAG niet aansprakelijk worden gesteld voor defecten, virussen en andere onvolkomenheden ten gevolge van het gebruik van deze site of elektronische informatie uitwisseling.

Op de teksten, afbeeldingen en vormgeving van deze website berust copyright. Behalve wanneer informatie voor niet-commerciële, informatieve of persoonlijke doeleinden gebruikt wordt, mag niets op deze website zonder toestemming van VRIJDAG gebruikt worden. Beeldmateriaal van derden dat VRIJDAG plaatst op verzoek wordt zo goed mogelijk vooraf gecheckt op rechten. VRIJDAG kan niet aansprakelijk worden gesteld voor publicatie van dit materiaal.

De website bevat ook een onderdeel voor amateurkunstondersteuning. Amateurkunstenaars kunnen een profiel aanmaken en hun activiteiten op de agenda zetten. Daarbij plaatsen zij zelf de informatie en het foto- of beeldmateriaal. VRIJDAG wijst gebruikers van de profielen en de agenda erop dat beeldmateriaal vrij van rechten moet zijn. VRIJDAG is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor publicatie van dit beeldmateriaal. Dat zijn de profielhouders zelf. Ook informatie in dit deel van de website valt onder de eigen verantwoordelijkeheid van de profielhouder. Profielhouders aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoudelijke juistheid van de informatie over hun activiteiten.

Heb je een vraag?

Verplicht veld