cultureel of creatief uitje in groningen

Uitje in Groningen?

Ben je op zoek naar een leuk (cultureel) uitje in Groningen voor jou en je vrienden of collega's? Laat je inspireren en verrassen door een voorstelling of concert of volg een creatieve workshop bij VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen. Heel geschikt voor een bedrijfsuitje, personeelsfeestje of teamtraining.

Ook verzorgen wij graag de catering. Wat je ook wilt, in overleg met ons is alles mogelijk. Koffie met taart of koek, een lunch- of dinerbuffet of borrelen met hapjes.

Workshops

Bij VRIJDAG kun je workshops volgen in theater, muziek, en beeldende kunst. Je kunt bij ons schilderen, pottenbakken, fotografie, beeldhouwen en nog veel meer. Ontdek de verborgen talenten van jezelf en je vrienden of collega's.

Voorstelling of concert

Op onze podia is er iedere dag wel iets te bewonderen. Voor elke leeftijd en interesse bieden we wat wils, van een familievoorstelling en een theatersportwedstrijd in het VRIJDAGtheater tot het Meezingcafé voor plussers in het VRIJDAGcafé, het Open Podium in onze Concertzaal of een tentoonstelling in onze expositieruimte De Kelder. Kijk eens bij onze evenementen. Elke dag iets leuks!

Vragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden of direct reserveren? Neem contact op!

Heb je een vraag?

Verplicht veld