Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Prinsentoernooi

Te gast

Ulteam, Rambi, Twister, Sub Rosa

Datum Tijd Dag Locatie Prijs  
16 jun. 2023 20:15 - 22:30 Vrijdag VRIJDAG Prinsentheater (Noorderbuitensingel 11, Groningen) € 7,50 Tickets

Teams van Ulteam, Rambi, Twister en Sub Rosa gaan samen de jaarlijkse strijd aan in het zogeheten Prinsentoernooi waarin wordt bepaald wie dit jaar glorieus de wisselbeker mee naar huis mag nemen. Een improtheaterbattle waar je u tegen zegt!

Tijdens de battle dagen deze vier teams uit Groningen en Haren elkaar uit om de mooiste, verdrietigste, moordzuchtigste of meest blije scènes te spelen. De inhoud van die scènes wordt bepaald door het publiek. Dit gebeurt in verschillende spelvormen: al zingend, al dansend of in een niet bestaande taal.

De kern van theatersport is, dat de spelers nooit van tevoren weten wat ze gaan spelen. Alles wordt ter plekke bedacht, beoordeeld door een vakkundige jury, en ook door u, het publiek stemt ook op hun favoriete scènes! En dit alles wordt begeleid door onze briljante pianist & percussionist.

Dus wees erbij, dit wil je niet missen!