Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Workshop geluidsversterking (vervolg)

Helaas is deze workshop uitverkocht. Wil je geïnformeerd worden over nieuwe workshops en data? Stuur dan een mail met je gegevens aan:

arnoud@ae-audio.nl

Datum Tijd Dag Locatie Prijs  
22 apr. 2023 11:00 - 16:00 Zaterdag VRIJDAG Concertzaal (Sint Jansstraat 7, Groningen) € 80,00 Uitverkocht

Wil jij leren werken met een professionele geluidsinstallatie? Dan is dit je kans! In samenwerking met het KultuurLoket verzorgt AE audio productions een vervolg workshop geluidsversterking voor (amateur) geluidstechnici op zaterdag 22 april 2023.

Wat is het?

De cursusdag is van 11.00 tot 16.00 uur en wordt gegeven in de concertzaal van VRIJDAG (Sint Jansstraat 7 Groningen). We gaan deze dag beginnen met een korte opfrissing van de theorie. Daarna bouwen we een uitgebreide geluidsinstallatie op met meerdere speakers en monitoren. Dit keer werken we met een digitale 32 kanaals mengtafel; de Midas M32R Live. Alle functies zijn ook op afstand bedienbaar via de iPad. We gaan samen kijken naar de verschillen tussen het werken met analoge en digitale mixers. Verder gaan we oefenen met eq, effecten en delayen van speakers, aansturen van (in-ear) monitoren en nog veel meer. Ook gaan we uitgebreider in op het oplossen van rondzingende microfoons. Er wordt gebruik gemaakt van een 24 sporen live opname (incl. videobeelden) van een professionele coverband.

Voor wie?

Voor iedereen die beter wil leren werken met een geluidsinstallatie. Ben jij technicus van een koor, kerk of theatergezelschap? Speel je in een band, of ben je dirigent of muziekdocent? Dan is deze workshop iets voor jou. Een bepaalde basiskennis is gewenst. Je hebt bij voorkeur de beginnersworkshop gevolgd, of hebt al wat ervaring met het bedienen van geluidsinstallaties.

Docent:
De workshop wordt gegeven door technicus Arnoud van der Laan. Hij verzorgt geluidstechniek voor koren, orkesten, bands en theatervoorstellingen. Ook is hij gastdocent aan het conservatorium in Haarlem en Groningen.

Wanneer en waar?
De workshop is gepland op zaterdag 22 april 2023 in de concertzaal van VRIJDAG (Sint Jansstraat, 7 Groningen). 11.00 tot 16.00 uur. Tussen de middag is er een korte pauze (breng je eigen lunch mee).

Kosten en aanmelden
De cursusdag kost € 80. Er kunnen maximaal 10 mensen mee doen, dus wees er snel bij.
Voor meer info kun je contact opnemen met AE audio productions, Arnoud van der Laan op telefoonnummer (0598) 634616, of arnoud@ae-audio.nl
Let op: Er is helaas geen restitutie mogelijk als je na opgave je deelname annuleert, dus opgeven = meedoen. Mocht de workshop niet doorgaan dan ontvang je daarvan z.s.m. bericht en worden de betaalde kosten uiteraard terug gestort.

Contact

Let op: Dit formulier is niet voor reserveren of het bestellen van tickets, dat kan bovenaan de pagina.