Navigatie overslaan
Kies je cursus
Cadeaubon

Een cursus of workshop cadeau geven? Verras een vriend(in), collega of familielid met een cadeaubon van VRIJDAG!

Cadeaubon bestellen

Wil je een vriend(in), collega of familielid verrassen met een creatief cadeautje? Geef een cadeaubon van VRIJDAG cadeau en maak iemand blij met een leuke workshop of cursus!

VRIJDAG biedt ontzettend veel workshops en cursussen op het gebied van muziek, theater en beeldende kunst. Voor iedereen is er wel een leuke workshop of cursus te vinden. En misschien wel het leukste is: je kunt het ook cadeau doen! Daarvoor hebben we fysieke cadeaubonnen met een houdbaarheid tot 2 jaar na uitgifte. Een cadeaubon is niet persoonsgebonden en je mag het bedrag zelf bepalen. Je kunt het cadeau dus zo groot of klein maken als je wilt.

Hoe bestel je een cadeaubon?

 • Stuur een e-mail naar cursus@bijvrijdag.nl met daarin de volgende gegevens:
  1. Jouw voor- en achternaam
  2. Jouw e-mailadres en telefoonnummer
  3. Jouw adres en woonplaats
  4. Het bedrag dat je cadeau wilt doen
 • Haal de cadeaubon op bij de cursusadministratie van VRIJDAG aan de Walstraat 34
 • Schrijf de naam van de ontvanger zelf op de fysieke cadeaubon en... verassen maar!

De ontvanger kiest vervolgens zelf een workshop of cursus uit via de website. Tijdens de laatste stap van het inschrijven geeft hij/zij/hen in het veld 'Opmerkingen' aan dat er een cadeaubon wordt ingewisseld. De korting wordt dan verrekend.

Volledige workshop of cursus cadeau doen?

Wil je een volledige workshop of cursus cadeau doen? Meld je dan eerst aan voor de betreffende workshop of cursus via de website. Je vult bij de 'Gegevens van de cursist' de gegevens van de ontvanger in, zodat er alvast een plek voor hem/haar/hen gereserveerd is. Bij de laatste stap van het inschrijven geef je in het veld 'Opmerkingen' aan dat het om een cadeaubon gaat. Daarna volg je de bovenstaande stappen. Let op: Pas na betaling is de inschrijving definitief en kan de cadeaubon daadwerkelijk worden meegegeven.

Vragen?

Wil je meer weten of heb je hulp nodig? De cursusadministratie helpt je graag verder!