Navigatie overslaan
Kies je cursus

Club_Create

VRIJDAG x Tuin in de Stad

25 t/m 29 maart staan alle activiteiten van VRIJDAG in het teken van Club_Create. Als je docent zich heeft opgegeven om hier met je lesgroep naartoe te gaan, dan heb je hierover mail ontvangen. Je les vindt in dat geval tijdens deze week niet op onze locatie plaats, maar bij Tuin in de Stad.

Dit is een bijzondere plek. Een grote tuin aan de rand van de stad, vroeger een stuk land van klei. Op een dag stond daar een architect. Sommige zeggen dat hij Italiaans was maar dat weet niemand zeker. Hij kreeg de opdracht om het gebied eromheen opnieuw in te richten. Hij hield erg van rechte lijnen, omdat je zo op het rechte pad kan blijven. De architect is nog niet begonnen aan dit gedeelte van Tuin in de stad. Doe je stiekem wat de architect niet wil en ga je van het pad af? Of volg je hem en maak je hier een kunstwerk voor hem?

Praktisch
Kom je met de fiets? Deze kun je stallen in de fietsenrekken aan de Tarralaan.
Kom je met de auto? Er zijn enkele parkeerplekken bij de ingang van Tuin in de Stad.
Kom je met de bus? Dan kun je uitstappen bij de bushalte Hoogkerk, UT Delfiaweg-Oost of Groningen, Het Roege Bos. Kijk voor de meest actuele informatie altijd even op 9292.nl.

Zullen we samen fietsen? Bekijk de routekaart naar Tuin in de Stad (Tarralaan 6).

Wat ga je doen?
Aangekomen op het terrein krijg je tijd om een plek te ontdekken, hierbij past een ‘wicked arts’ opdracht die je ontvangt van het team van Club_Create.

Wat neem je mee?
Op het terrein zijn ook plekjes waar je warm binnen kan zitten. Maar over het algemeen werken we buiten. Dus trek warme kleding, schoenen/laarzen aan. Ons motto deze week: slecht weer bestaat niet alleen slechte kleding!

Voor koffie thee en limonade wordt gezorgd.

Feestelijke finale
Je bent aan het eind van deze maakweek van harte uitgenodigd om vrijdag 29 maart om 16:00 Route_Create te komen volgen. Hierin komen alle creaties van de week samen tot één geheel. Neem gerust familie of vrienden mee.

Waarom Club_Create?
Van materiaal tot kennis; we hebben bij VRIJDAG veel kunstvormen in huis. Daar maken we tijdens Club_Create natuurlijk gebruik van. We willen de docent en cursist inspireren tot creatief denken. We hopen dat je hier inspiratie opdoet die je mee kan nemen in je eigen cursus.

Individuele sessies

Heb je geen groep en wil je alleen komen? We hebben op dinsdag 26 maart 19.00-21.00 uur en woensdag 27 maart 15.00-17.00 uur individuele sessies. Ben je te laat om je hiervoor in te schrijven en wil je nog héél graag? Mail naar m.groenen@bijvrijdag.nl. Misschien is er een plekje voor je vrijgekomen.