Navigatie overslaan
Kies je cursus
Korrewegwijk en De Hoogte

VRIJDAG in de Buurt stimuleert kunst en cultuur in Korrewegwijk en De Hoogte, zodat jouw wijk nog leuker wordt om in te wonen.

Korrewegwijk en De Hoogte

Kunst en cultuur ervaren en maken heeft allerlei positieve effecten op jou én je omgeving. Daarom zorgt VRIJDAG in de Buurt ervoor dat alle bewoners uit Korrewegwijk & De Hoogte mee kunnen doen. Ook als je het misschien niet kunt betalen, als je denkt dat cultuur niet voor jou is, je de stap niet durft te zetten of misschien wel nooit geprikkeld bent om iets te doen met kunst en cultuur.

Met allerlei activiteiten nodigen we jou als wijkbewoner uit om nieuwe dingen te proberen op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst, dans, poëzie en andere vormen van kunst en cultuur. Van samen zingen in een Meezingcafé tot acteren of dansen in een wijkproductie. Doe mee en bekijk hieronder alle activiteiten of neem contact op met cultuurcoach Denise Pippel.

Er zijn op dit moment geen activiteiten.

Nieuws

Doe je mee?

Heb je ideeën, plannen, vragen, wil je meedenken of ergens bij aansluiten? Mail, bel of app me, dan gaan we aan de slag!