Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Korrewegwijk en De Hoogte

Doe je mee?

Heb je ideeën, plannen, vragen, wil je meedenken of ergens bij aansluiten? Mail, bel of app me, dan gaan we aan de slag!

Activiteiten in de Korrewegwijk

Cultuurcoach Maarten van Norren

"In mijn privé- en professionele leven ben ik al heel lang bezig met kunst en cultuur. Ik heb o.a. een eigen stichting gehad voor talentontwikkeling voor jongeren op het gebied van schrijven, genaamd StoryAwards. Ook heb ik me vier jaar lang bezig gehouden met Stand-up comedy waardoor ik het proces van kunst maken ook leerde begrijpen.

Daarnaast houd ik me vooral bezig met het coachen en ondersteunen van jongeren die hun project, evenement of droom willen waarmaken.Kijk voor meer informatie op
mijn website.

Als cultuurcoach van de Korrewegwijk en De Hoogte wil ik mensen en organisaties bij elkaar brengen zodat zoveel mogelijk wijkbewoners het plezier kunnen ervaren van het actief bezig zijn met kunst en cultuur. Wijkbewoners verleiden om nieuwe stappen te zetten die ze nog niet kenden zodat ze iets nieuws ervaren. En natuurlijk de vele talenten die we in de wijk hebben een podium geven! Ik wil graag aansluiten bij alle bewonersinitiatieven en middels kunst en cultuur verbindingen leggen. Heb je ideeën, plannen, vragen, wil je meedenken, mail,bel of app dan gerust. Dan gaan we aan de slag!"