Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Korrewegwijk en De Hoogte

Doe je mee?

Heb jij een wens, een idee of een plan? Laat het me weten! Samen maken we er iets moois van. Of kijk hieronder wat er allemaal al is!

Cultuurcoach Magda Rozenveld

Ik woon al 26 jaar in de Korrewegwijk. Ik participeerde lange tijd in de bewonersorganisatie en sinds 8 jaar ben ik (vrijwillig) voorzitter van het Floreshuis.

Als cultuurcoach van de Korrewegwijk en De Hoogte wil ik mensen en organisaties bij elkaar brengen zodat zoveel mogelijk wijkbewoners het plezier kunnen ervaren van het actief bezig zijn met kunst en cultuur. Wijkbewoners verleiden om nieuwe stappen te zetten die ze nog niet kenden zodat ze iets nieuws ervaren. En natuurlijk de vele talenten die we in de wijk hebben een podium geven! Ik wil graag aansluiten bij alle bewonersinitiatieven en middels kunst en cultuur verbindingen leggen. Heb je ideeën, plannen, vragen, wil je meedenken, mail me, dan gaan we aan de slag!

Daarnaast wil ik met een groep creatieve kunstlievende denkers en doeners een kunst/cultuurplatform vormen. Wil je hieraan meedoen? Neem dan ook gerust contact met me op.

Activiteiten in de Korrewegwijk