Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Goudmakers

Het project
In Lewenborg is het project Goudmakers gestart, gericht op (de preventie van) eenzaamheid onder ouderen. Een gezamenlijk initiatief van VRIJDAG in de Buurt, Humanitas en SPOT, om te onderzoeken hoe mee doen aan cultuur (toneel, muziek en dans) voor meer participatie en verbinding kan zorgen in de wijk.

Goudmakers zijn Lewenborgers met 50+jaren levenservaring die samen met buurtgenoten een creatieve uitdaging aan durven.
Onder leiding van professionals van theatercollectief LUCY. gaan de Goudmakers in wekelijkse ontmoetingen een voorstelling maken waarin ze zelf spelen, muziek maken of misschien wel een foxtrotje dansen. Slechts één ding staat vast: de voorstelling zal echt het verhaal van de deelnemers zelf en van de wijk Lewenborg zijn.

Behalve dat er gezellige bijeenkomsten zijn in Lewenborg, brengt de hele groep ter inspiratie ook een bezoek aan een voorstelling of concert in De Oosterpoort of Stadsschouwburg Groningen.

Wanneer:
Iedere maandagochtend van 10.00-12.00 uur.

Wat:

Koffie met wat lekkers en wat leuks!

Locatie:
Het Dok (Kajuit 4, 9733 CA Groningen)

Presentatie
De Goudmakers presenteren het eindresultaat 18 november in Het Dok.

Makers:
Rozan Vergeer, Janneke Bruggink, Han Hesselink en Lucie Dekker

Meedoen?
Meedoen is GRATIS. Je bent iedere maandagochtend welkom. Heb je vragen, bijvoorbeeld met betrekking tot vervoer? Neem gerust contact op met Janneke Bruggink via 06-18937539 om te kijken naar de mogelijkheden. Hier kun je ook terecht als je je moet afmelden.