Navigatie overslaan
Kies je cursus
Hoogkerk

VRIJDAG in de Buurt stimuleert kunst en cultuur in Hoogkerk, zodat jouw wijk nog leuker wordt om in te wonen.

Hoogkerk

Kunst en cultuur ervaren en maken heeft allerlei positieve effecten op jou én je omgeving. Daarom zorgt VRIJDAG in de Buurt ervoor dat alle bewoners uit Hoogkerk mee kunnen doen. Ook als je het misschien niet kunt betalen, als je denkt dat cultuur niet voor jou is, je de stap niet durft te zetten of misschien wel nooit geprikkeld bent om iets te doen met kunst en cultuur.

Met allerlei activiteiten nodigen we jou als wijkbewoner uit om nieuwe dingen te proberen op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst, dans, poëzie en andere vormen van kunst en cultuur. Van samen zingen in een Meezingcafé tot acteren of dansen in een wijkproductie. Doe mee en bekijk hieronder alle activiteiten of neem contact op met cultuurcoach Denise Pippel.

Er zijn op dit moment geen activiteiten.

Cultuurcoach Denise Pippel

Steeds meer wijken en dorpen in gemeente Groningen krijgen een cultuurcoach! In november is Denise Pippel begonnen als cultuurcoach in Hoogkerk. Een nieuw gebied voor VRIJDAG in de Buurt, maar niet voor Denise. Ze woont er zelf al enkele jaren. "Als cultuurcoach heb ik binnen korte tijd diverse prachtige initiatieven ontdekt in Hoogkerk. Ik zie ernaar uit om te ontdekken welke mooie projecten we gezamenlijk in Hoogkerk kunnen realiseren."

Doe je mee?

Denise komt graag in contact met Hoogkerkers die plannen en ideeën hebben op het gebied van kunst en cultuur.