Navigatie overslaan
Kies je cursus
Lewenborg

VRIJDAG in de Buurt stimuleert kunst en cultuur in Lewenborg, zodat jouw wijk nog leuker wordt om in te wonen.

Lewenborg

Kunst en cultuur ervaren en maken heeft allerlei positieve effecten op jou én je omgeving. Daarom zorgt VRIJDAG in de Buurt ervoor dat alle bewoners uit Lewenborg mee kunnen doen. Ook als je het misschien niet kunt betalen, als je denkt dat cultuur niet voor jou is, je de stap niet durft te zetten of misschien wel nooit geprikkeld bent om iets te doen met kunst en cultuur.

Met allerlei activiteiten nodigen we jou als wijkbewoner uit om nieuwe dingen te proberen op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst, dans, poëzie en andere vormen van kunst en cultuur. Van samen zingen in een Meezingcafé tot acteren of dansen in een wijkproductie. Doe mee en bekijk hieronder alle activiteiten of neem contact op met cultuurcoach Michiel Rasker.

Cultuurcoach Michiel Rasker

Naast mijn werkzaamheden als cultuurcoach ben ik musicus. Ik componeer en produceer muziek en run een kleine studio.

Ook ben ik muziekdocent. Ik geef workshops op scholen en instellingen, o.a. bij VRIJDAG. Bij VRIJDAG ben ik ook betrokken bij het opzetten van Studio10, waar ik ook lessen geef.

Ik heb gestudeerd aan de Academie voor Popcultuur en heb daarna de BIK (Beroepskunstenaars In de Klas) opleiding afgerond. Ik heb een passie voor interdisciplinair werken, en houd van alle vormen van expressie. Mensen en ideeën met elkaar verbinden en creatieve processen in gang zetten is een missie van mij. Sleutelwoorden zijn creëren, verbinden, spelen, ontdekken, zorgen, leren, groeien.

Heb jij een wens, een idee of een plan? Laat het me weten! Samen maken we er iets moois van.

Doe je mee?

Heb jij een wens, een idee of een plan? Laat het me weten! Samen maken we er iets moois van.