Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Dichtgroep Korrewegwijk en De Hoogte

Dichtgroep Korrewegwijk en De Hoogte

Hou jij van (po├źtische teksten) schrijven of wil je graag beginnen met schrijven en samen met wijkbewoners je werk delen? Doe mee met onze spoken word/dichtgroep in de wijk!

Tijd om samen te schrijven in een relaxte sfeer, een veilige plek om nieuw werk te delen, kans om podiumervaring op te doen en diverse schrijf- en podiumtechnieken aan te leren. DOE JE MEE?

Samen in een groep Spoken Word leren
Spoken word is een dichtvorm waarbij naast de tekst, ook de voordracht van de tekst centraal staat. De teksten zijn vaak rauw en eerlijk, muzikaal. Een ideale uitlaatklep en een effectieve manier om krachtig te leren zeggen wat je nu echt wilt zeggen! Het leuke van Spoken Word is dat het verassend makkelijk te leren is en ontzettend leuk om in een groep te doen.

Wie
Iedereen vanaf 16 jaar, woonachtig in de Korrewegwijk of De Hoogte. Ervaring met schrijven, performen of volledige beheersing van Nederlandse taal is niet nodig.

Waar en wanneer?
Donderdagavonden van 19:30 tot 21:00 in het Floreshuis (Floresplein 19, 9715 HH Groningen)

Wie is Willemijn van de Walle?
Willemijn van de Walle is wijkdichter van de Korrewegwijk en De Hoogte. Ik ben schrijver en theatermaker. Ik volgde een spoken word traject bij Noordstaat en ben opgenomen in het talentprogramma van Noordwoord. De afgelopen tijd heb ik onder meer opgetreden tijdens Dichters in de Prinsentuin, Grasnapolsky en Noorderzon. Bovenal ben ik een taalliefhebber met een scherp oog voor wat in een groep nodig is om op een prettige manier samen te zijn. In de dichtgroep gaan we in een uitnodigende sfeer aan de slag met zelf schrijven, delen van teksten en stappen zetten in hoe je een tekst kunt voordragen. Met humor en respect voor ieders eigenheid bouwen we aan nieuw werk.

Meer informatie of aanmelden?

Voor vragen over spoken word of interesse om mee te doen mail Willemijn.

Foto: Chris Top