Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Dichtgroep Korrewegwijk en De Hoogte

Dichtgroep Korrewegwijk en De Hoogte

Hou jij van (poëtische teksten) schrijven of wil je graag beginnen met schrijven en samen met wijkbewoners je werk delen? Doe mee met onze spoken word/dichtgroep in de wijk!

Tijd om samen te schrijven in een relaxte sfeer, een veilige plek om nieuw werk te delen, kans om podiumervaring op te doen en diverse schrijf- en podiumtechnieken aan te leren. DOE JE MEE?

Samen in een groep Spoken Word leren
Spoken word is een dichtvorm waarbij naast de tekst, ook de voordracht van de tekst centraal staat. De teksten zijn vaak rauw en eerlijk, muzikaal. Een ideale uitlaatklep en een effectieve manier om krachtig te leren zeggen wat je nu echt wilt zeggen! Het leuke van Spoken Word is dat het verassend makkelijk te leren is en ontzettend leuk om in een groep te doen.

Wie
Iedereen vanaf 16 jaar, woonachtig in de Korrewegwijk of De Hoogte. Ervaring met schrijven, performen of volledige beheersing van Nederlandse taal is niet nodig.

Waar en wanneer?
Woensdagavonden van 19:30 tot 21:00 in het Floreshuis (Floresplein 19, 9715 HH Groningen)

Wie is Charlotte Beerda?
Charlotte Beerda werd ontdekt tijdens De Wijk De Wereld in de Korrewegwijk waar haar talenten erg opvielen. Nu is ze spoken word artiest en wijkdichter van de Korrewegwijk en De Hoogte. Mijn specialiteit is spoken word. Mijn grote passie voor spoken word komt door de rauwheid, unapologeticness en verbindende kracht van het genre. Coachen doe ik met veel plezier en altijd in een ‘safe space’.

Meer informatie of aanmelden?
Voor vragen over Spoken Words of interesse om mee te doen mail Charlotte.