Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Kerstmeezingcafé Beijum

Verheug jij je ook zo op de kerstboom, verlichtte straten én kerstliedjes op de radio? Kom dan op maandag 20 december samen kerstliedjes zingen in wijkcentrum Het Trefpunt om alvast helemaal in de sfeer te komen!

Het Kerstmeezingcafé is een kerstfeestje voor alle bewoners van Beijum en omgeving. Kom in de heerlijke kerstsfeer en zing samen met vele andere buurtgenoten de meest bekende kerstklassiekers. Er is livemuziek en de teksten van de liedjes worden op een groot scherm geprojecteerd zodat jong en oud uit volle borst mee kan zingen. Samen swingend de kerst tegemoet!

  • Datum: 20 december
  • Tijd: 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
  • Locatie: Het Trefpunt, Beijumerweg 17
  • Entree: gratis

Dresscode

Om de kerstsfeer compleet te maken hopen we dat je alvast je mooiste kerstoutfit uit de kast trekt. We verheugen ons op veel glitter, foute kersttruien, kerstmutsen of misschien wel een onesie.