Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Nieuws uit de buurt

Wijktheatergroep Goed Begin speelt Lang & Gelukkig

De wijktheatergroep van de Korrewegwijk speelt hun voorstelling in het VRIJDAG Prinsentheater. Kom je kijken?

WEEKEND-SHOW Vinkhuizen

GEZOCHT: Crew- en redactieleden WEEKEND-SHOW Vinkhuizen

Goed nieuws voor alle Oosterparkers!

Na het succes van DE WIJK DE WERELD gaat het maken in de Oosterpark door! Wil je meespelen/werken aan een nieuwe voorstelling in en door de Oosterparkwijk? Dat kan!

Muzieklessen van Igor in Ten Boer

De cultuurcoach van Ten Boer, Peter Tol, wijst jullie graat op de muzieklessen van Igor. Igor geeft muzieklessen voor kinderen in Ten Boer. DOE JE MEE?

Dans- en muzieklessen voor jongeren in de Oosterparkwijk

De cultuurcoach van VRIJDAG in de Buurt heeft in samenwerking met WIJ Oosterparkwijk en Jongerencentrum Oosterpark (JOP) ervoor gezorgd dat jongeren in de Oosterparkwijk elke woensdag en donderdag lekker kunnen dansen en muziek maken. DOE JIJ MEE?

Sing-Along Oosterparkwijk

Een Sing-Along is net als karaoke, maar dan met live begeleiding van de Oosterparkse muzikanten Lucie Dekker (zang) en Harvey Mercera (piano). De Sing-Along is een initiatief van wijkbewoners in samenwerking met VRIJDAG in de Buurt. ZING JE MEE?

Fototalk Beijum

Wil je inspiratie opdoen voor je fotografie? Fotoclub LUX en VRIJDAG in de Buurt nodigen je uit voor de Fototalk op 28 november van 19.30-21.30 uur met fotograaf Sander van der Bij.

Studio T in Selwerd

15 oktober 2022 opende muziekstudio Studio T haar deuren in Selwerd tijdens het Jongerenfestival. Studio T is een plek waar jonge talenten zich kunnen ontwikkelen! DOE JE MEE?

Open dag COA

Op een strook niemandsland langs de ring van Groningen wapperen felgekleurde ballonnen en vlaggetjes. Honderd mensen wonen hier. Gezinnen gevlucht voor geweld. Hun leven bestaat uit wachten. Lang wachten temidden van voorbijrazend verkeer, loodsen en autogarages. Maar 24 september was het feest.

VRIJDAG in de Buurtsessies en On Stage Korrewegwijk en De Hoogte

Sinds De Wijk De Wereld in 2019 neerstreek in de Korrewegwijk en de Hoogte zijn er heel veel mooie initiatieven op het gebied van kunst ontstaan. En onder de vlag van VRIJDAG in de Buurt hebben veel groepen zich kunnen vestigen in de wijken.

Kunstworkshops van eigen (Oosterparkse) bodem!

Kom kunst maken met kunstenaars uit de Oosterparkwijk. Vanuit een van de Cultuurcafé's kwam de wens om kunstworkshops aan te bieden door kunstenaars uit de wijk. Dat gaan we doen! De workshops worden GRATIS aangeboden.

Cultuurbudget van €400 via het Volwassenfonds

Iedere volwassene met een Stadjerspas heeft sinds 2022 een cultuurbudget van 400 euro per jaar.