Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Nieuws uit de buurt

Dichter in de kas: 2e editie

Kom luisteren naar de mooiste gedichten tijdens Dichters in de Kas in de Korrewegwijk.

Culturele Wijkbingo Vinkhuizen

Op zondag 25 juni staat Vinkhuizen in het teken van BINGO! Theatercollectief Het Team organiseert in samenwerking met VRIJDAG in de Buurt de tweede culturele Wijkbingo in de Vinkhuizen.

'Versace' workshops in Beijum leiden tot expositie in het Groninger Museum

Tisaynah, Naske, Ola, Devanathy en Nora ontworpen hun eigen 'Versace' en presenteren die in het Groninger Museum.

Zang- en Gitaarworkshops van Karam Shebat

Elke donderdag gaat onze cultuurcoach en muziekdocent Karam Shebat zang- en gitaarworkshops geven aan volwassen bewoners van het AZC.

Creatieve Werkplaats De Wiershoeck in Beijum

Vorig jaar hielp cultuurcoach Kitty Boon bij het opzetten van de Creatieve Werkplaats in de Wiershoeck in Beijum. Er wordt lesgegeven door VRIJDAG docenten Tabitha Brouwer en Marloes Overweg en door wijkbewoner Catharina Nieuwenhout. 

Wijkensemble Oosterpark maakt voorstelling Overhoop

Na het grote succes van De Wijk De Wereld in de Oosterparkwijk gaan wij door met het delen van prachtige verhalen over onze wijk. We doen dit in de vorm van een ‘wijkensemble’ die samen de voorstelling Overhoop maakt. Iedereen is welkom om mee te doen of mee te werken!

De Wijk De Wereld in Lewenborg

Na eerdere succesvolle edities in Selwerd/Paddepoel, de Korrewegwijk/de Hoogte, Beijum, Vinkhuizen en de Oosterparkwijk zijn we nu in Lewenborg!

Wijkbingo Vinkhuizen

Na het succes van vorig jaar komt er dit jaar weer een Culturele WijkBingo!

Wijktheaterproject Een midzomernachtdroom

Voor de nieuwe wijktheaterproducatie Een midzomernachtdroom zoeken we creatieve en organisatorische talenten. DOE JE MEE?

Theaterproject Beijum op de planken!

Beijum op de Planken! gaat van start. Ben jij, net als wij, een liefhebber van theater? En vind jij het leuk om aan een wijk-brede theaterproductie mee te werken? DOE MEE!

Muziek in de Wijk - Selwerd en Paddepoel

Muzieklessen van Igor in Ten Boer

De cultuurcoach van Ten Boer, Peter Tol, wijst jullie graat op de muzieklessen van Igor. Igor geeft muzieklessen voor kinderen in Ten Boer. DOE JE MEE?