Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Je kunt je alvast inschrijven voor de nieuwe cursussen. Kies je cursus
Kies je cursus

Nieuws uit de buurt

Culturele Wijkbingo Vinkhuizen

Op zondag 10 juli staat Vinkhuizen in het teken van BINGO! Theatercollectief Het Team organiseert in samenwerking met VRIJDAG in de Buurt en De Wijk De Wereld een culturele bingo in de wijk.

Dansen voor jongeren in de Oosterparkwijk

Cultuurcoach van de Oosterparkwijk Rozan Vergeer en WIJ jongerenwerk sloegen de handen in een om weer een nieuwe dansgroep te verwezenlijken.

De Wijk De Wereld in de Oosterpark

Na eerdere succesvolle edities in Selwerd/Paddepoel, de Korrewegwijk/de Hoogte, Beijum en Vinkhuizen is De Wijk De Wereld naar de Oosterparkwijk!

Workshops in het AZC

Eindelijk mogen we met de bewoners van de noodopvang locaties van het COA mooie dingen gaan doen! De lockdown gooide eerder roet in het eten maar nu gaan we echt van start.

Muziek in de Wijk - Selwerd en Paddepoel

Theatergroep Vinkhuizen

Woon je in Vinkhuizen en ben je op zoek naar een leuke en gezellige groep wijkbewoners die samen een voorstelling gaan maken? DOE MEE!

Dichtgroep Korrewegwijk en De Hoogte

Muziek in de Wijk - Korrewegwijk en De Hoogte

Hou je van muziek? Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Voel je dan welkom bij de muzieklessen van Karam Shebat (El Karamba)!

Wijktheatergroep Goed Begin

SPEEL JE MEE? Een enthousiaste en zeer diverse groep van wijkbewoners van de Korrewegwijk acteren onder de bezielende leiding van regisseur, theatermaker en theaterdocente Philippien Bos.

Dansgroep Mous Korrewegwijk en De Hoogte

DANS JE MEE? Een enthousiaste en zeer diverse groep van wijkbewoners van de Korrewegwijk dansen onder de bezielende leiding van choreograaf en dansdocente Gaja.

Meezingcafé Beijum

Live muziek, heerlijke evergreens en een hoop gezelligheid, dat zijn de ingrediënten van het Meezingcafé! ZING JE MEE?

Cultuurcafé Beijum

Cultuurcoach Kitty Boon organiseert weer een Cultuurcafé in het Trefpunt in Beijum en daarvoor nodigt ze jou heel graag uit!