Navigatie overslaan
Kies je cursus
Rivieren­buurt

VRIJDAG in de Buurt stimuleert kunst en cultuur in de Rivierenbuurt, zodat jouw wijk nog leuker wordt om in te wonen.

Rivierenbuurt

Kunst en cultuur ervaren en maken heeft allerlei positieve effecten op jou én je omgeving. Daarom zorgt VRIJDAG in de Buurt ervoor dat alle bewoners uit de Rivierenbuurt mee kunnen doen. Ook als je het misschien niet kunt betalen, als je denkt dat cultuur niet voor jou is, je de stap niet durft te zetten of misschien wel nooit geprikkeld bent om iets te doen met kunst en cultuur.

Met allerlei activiteiten nodigen we jou als wijkbewoner uit om nieuwe dingen te proberen op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst, dans, poëzie en andere vormen van kunst en cultuur. Van samen zingen in een Meezingcafé tot acteren of dansen in een wijkproductie. Doe mee en bekijk hieronder alle activiteiten of neem contact op met cultuurcoach Paola Pasculli.

Cultuurcoach Paola Pasculli

Steeds meer wijken en dorpen in gemeente Groningen krijgen een cultuurcoach! In januari is Paola Pasculli begonnen als cultuurcoach in de Rivierenbuurt.

Doe je mee?

Paola komt graag in contact met bewoners uit de Rivierenbuurt die plannen en ideeën hebben op het gebied van kunst en cultuur.