Navigatie overslaan
Kies je cursus
Selwerd en Paddepoel

VRIJDAG in de Buurt stimuleert kunst en cultuur in Selwerd en Paddepoel, zodat jouw wijk nog leuker wordt om in te wonen.

Selwerd en Paddepoel

Kunst en cultuur ervaren en maken heeft allerlei positieve effecten op jou én je omgeving. Daarom zorgt VRIJDAG in de Buurt ervoor dat alle bewoners uit Selwerd en Paddepoel mee kunnen doen. Ook als je het misschien niet kunt betalen, als je denkt dat cultuur niet voor jou is, je de stap niet durft te zetten of misschien wel nooit geprikkeld bent om iets te doen met kunst en cultuur.

Met allerlei activiteiten nodigen we jou als wijkbewoner uit om nieuwe dingen te proberen op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst, dans, poëzie en andere vormen van kunst en cultuur. Van samen zingen in een Meezingcafé tot acteren of dansen in een wijkproductie. Doe mee en bekijk hieronder alle activiteiten of neem contact op met cultuurcoach Barakat Alsaleh.

Doe je mee?

Heb jij een wens, een idee of een plan? Laat het me weten! Samen maken we er iets moois van. Of kijk hieronder wat er allemaal al is!