Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Selwerd en Paddepoel

Doe je mee?

Heb jij een wens, een idee of een plan? Laat het me weten! Samen maken we er iets moois van. Of kijk hieronder wat er allemaal al is!

Cultuurcoach Lucas Winkel

Breakdancen is een van mijn grootste passies en doe ik al jaren met veel liefde. Deze dans heeft mij in de wereld van kunst- en cultuureducatie gebracht en dit is op geheel natuurlijke wijze uitgebreid naar een bestaan als cultureel freelancer; waarbinnen ik heb gewerkt als danser, evenement organisator, programmamaker, combinatiefunctionaris en educatief medewerker. En dus ook als cultuurcoach voor de wijken Selwerd, Paddepoel en Lewenborg! Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop veel mensen te verbinden middels kunst en cultuur.

Ik zoek meer kunstenaars en amateurs die mee willen denken en mee willen helpen meer wijkbewoners te betrekken bij goede kunst om deze wijk nog bruisender te maken. En: Heb je een wens, idee of een plan? Laat het me weten, samen maken we er iets moois van. Ik kom graag bij je langs om kennis te maken. Tot snel!