Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Ten Boer

Doe je mee?

Samen iets doen of maken geeft veel voldoening. Heb je een wens, idee of een plan? Laat het me weten. Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking en een brainstorm!

Cultuurcoach Peter Tol

Mijn naam is Peter Tol en per 1 juni ben ik de nieuwe cultuurcoach voor Ten Boer. Eind jaren tachtig deed ik de lerarenopleiding Tekenen op academie Minerva en maakte ik de noordelijke podia onveilig met mijn bandje The Charlies. In Utrecht rondde ik mijn studie af, waarna ik ruim dertig jaar werkte in allerlei functies op het kruisvlak van kunst, cultuur en educatie.

Wat ik ga doen in Ten Boer. Creatieve mensen en initiatieven verbinden en een podium bieden. Naast mijn werk voor VRIJDAG ben ik commissielid bij het Fonds Cultuurparticipatie en begin ik in augustus als docent kunst op de Hanzehogeschool Pabo.

Heb je een wens, idee of een plan? Laat het me weten! Samen maken we er iets moois van.