Navigatie overslaan
Kies je cursus
Vinkhuizen

VRIJDAG in de Buurt stimuleert kunst en cultuur in Vinkhuizen, zodat jouw wijk nog leuker wordt om in te wonen.

Vinkhuizen

Kunst en cultuur ervaren en maken heeft allerlei positieve effecten op jou én je omgeving. Daarom zorgt VRIJDAG in de Buurt ervoor dat alle bewoners uit Vinkhuizen mee kunnen doen. Ook als je het misschien niet kunt betalen, als je denkt dat cultuur niet voor jou is, je de stap niet durft te zetten of misschien wel nooit geprikkeld bent om iets te doen met kunst en cultuur.

Met allerlei activiteiten nodigen we jou als wijkbewoner uit om nieuwe dingen te proberen op het gebied van muziek, theater, beeldende kunst, dans, poëzie en andere vormen van kunst en cultuur. Van samen zingen in een Meezingcafé tot acteren of dansen in een wijkproductie. Doe mee en bekijk hieronder alle activiteiten of neem contact op met cultuurcoach Theo de Groot.

Er zijn op dit moment geen activiteiten.

Cultuurcoach Theo de Groot

Jamoi, ik ben Theo de Groot. Met veel plezier ben ik sinds 1 maart 2022 Cultuurcoach in Vinhkuizen. Naast het cultuurcoachen ben ik theatermaker en docent in de Groninger taal- en letterkunde. Ik ben opgegroeid in een wijk in Delfzijl die me doet denken aan Vinkhuizen: 60- jaren huizenbouw met een grote variatie aan bewoners: zowel Groningstalige Groningers als anderstaligen. Een combinatie die ik altijd erg leuk heb gevonden. Niet gek dus dat ik Vinkhuizen een erg herkenbare wijk vind. Een wijk waar al veel moois gebeurt en de onderlinge betrokkenheid hartstikke groot is.Ik kom graag in contact met Vinkhuizers die plannen en ideeën hebben op het gebied van kunst en cultuur. Plannen waar ik aan kan bijdragen om die te verwezenlijken. En dat kan van alles zijn! Ja toch? Tot ziens?

Doe je mee?

Ik kom graag in contact met Vinkhuizers die plannen en ideeën hebben op het gebied van kunst en cultuur.