Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Team VRIJDAG Naschool

Docenten

David Sciarone

Met David ontdek je meer over de kunst in de straten van de stad. Je eigen creativiteit staat centraal bij het kunstwerk dat je gaat maken.

Anne Kamps

Met Anne leer je hoe je met textiel kunt vormgeven en wat stof en draden nog meer kunnen doen dan enkel om je lijf zitten. Alles wat zacht is, draden heeft en fijn voelt is goed. Er is volop ruimte voor experiment!

Merel Wentink

Laat je al zingend, spelend en luisterend raken door de verrassende klanken van klassieke muziek. Merel neemt jou mee op ontdekkingstocht door de muziekgeschiedenis.

Pol Taverne

Met Pol kun je eindeloos maken en experimenteren met verschillende druktechnieken, tekenen, kleien, fotografie, grafisch ontwerpen, schilderen en bouwen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan, en anders gaan we het samen leren.

Sandra Vermanen

Met Sandra kan je fantastisch bouwen, schilderen en experimenteren met klei en gips!

Samen aan de slag?