Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Team VRIJDAG Onderwijs

Team

Aike Vogelzang

Bij Aike ga je toneelspelen en zet je op een speelse en fantasierijke manier de alledaagse werkelijkheid om naar theater, alwaar opeens alles mogelijk is. Je wordt verrast door wat jij zelf in je hebt!

Akke de Groot

Met Akke kan je op experimentele ontdekkingstocht met verschillende materialen en technieken zoals collage, tekenen, schilderen en schrijven.

Bram van der Veen

Bram kan alles op de piano, van vette jazz solo’s tot prachtige klassieke pianoconcerten. Met Bram duik je in de wereld van muziek, je ontdekt en speelt muziek waarvan je nooit had verwacht dat je het ooit zou kunnen!

Caroline Babendererde

Als violiste van symfonieorkesten, zoals het NNO, neemt Caroline je mee in de magische wereld van de klassieke muziek en laat je ervaren hoe cool klassieke muziek kan zijn.

Denise Pippel

Samen met Denise ga je ontdekken wat theater is en wat het allemaal kan zijn. In de lessen bedenk je een oplossing voor snurkende vaders, ga je tiktokken op de orgelmuziek van de Martinitoren en onderzoek je 100 onhandige manieren om een boterham met pindakaas te eten.

Eva Lenis

Fiona van der Marel

Met Fiona heb je een gepassioneerd musicus in de klas en leer je met veel plezier hoe je samen muziek maakt en fluit speelt!

George Sopacua

Met George heb je een topmuzikant in de klas. Hij inspireert je om muziek te maken en leert je gitaar spelen.

Ida Buijs

Met Ida kan je hele grappige filmpjes en foto’s maken van groot naar klein!

Inge Wijers

Met Inge ga je op zoek naar een passend project voor jouw school. Ze is enthousiast en denkt graag mee.

Joëlle Doll

In gesprek met Joëlle onderzoek je hoe muziek een structurele plek kan krijgen in het curriculum van de school. Hoe kunnen we jet zo organiseren dat ieder kind op de basisschool in aanraking komt met muziek. En als pianist leert ze je als leerkracht piano spelen in de klas.

Julius Jonker

Met Julius haal je een muzikale alleskunner in de klas. Hij speelt niet alleen klarinet en saxofoon, maar ook andere instrumenten, van gitaar tot drums. Zijn doel is dan ook om de leerlingen te laten voelen dat ze tot heel veel in staat zijn, en vooral hoe leuk dit kan zijn! Het liefst met zoveel mogelijk verschillende instrumenten en soms zelfs met elektronica.

Lauri Bruins

Met Lauri maak je op speelse manier kennis met muziek. Naast de spelregels ontwikkel je ook je eigen creativiteit bij het maken van muziek.

Lianne Karel

Lianne maakt graag beeldend theater in het moment. Dat betekent dat ze nooit met een vastomlijnd plan de klas binnen stapt, maar samen met de groep zich laat verrassen. Humor en spelplezier staan voorop. En het leuke is: iedereen kan spelen!

Maartje Ghijsen

Met Maartje Ghijsen bouw je aan kunstprojecten bij jou op school. Samen kijk je naar wat er nodig is en ga je opzoek naar nieuwe mogelijkheden. Maartje schuwt het experiment niet en is opzoek naar verdieping en verankering binnen het curriculum.

Marieke Doeksen

Met Marieke ga je ruimtelijke werken waarbij je vanuit materiaal en experiment de meest fantastische kunstwerken creëert.

Michiel van der Veen

Michiel maakt de muziekles tot een feestje. Hij neemt je bij de hand bij het starten van je muzikale carrière. Als componist leert hij je eigen muziek te maken. Ook geeft hij deskundigheidsbevordering aan leerkrachten po.

Merel Wentink

Laat je al zingend, spelend en luisterend raken door de verrassende klanken van klassieke muziek. Merel neemt jou en je klas mee op ontdekkingstocht door de muziekgeschiedenis.

Nanda Kievit

Met Nanda ervaar je hoe leuk het is om te zingen en te dansen. Een vrolijk begin van je muziekcarrière. Met verschillende materialen brengen we samen de liedjes tot leven.

Nino Natroshvili

Nino laat je zien en horen hoe leuk het is om viool te leren spelen. In haar lessen houdt ze het niet alleen bij klassieke muziek, maar springt ze ook naar andere genres en stijlen. Experimenteren, improviseren, zingen en noten leren lezen horen ook allemaal bij de vioollessen.

Rozan Vergeer

Met Rozan maak je documentair theater: als je écht kijkt of luistert, wat gebeurt er dan? We gaan op zoek naar de kern en vertrekken vanuit de mens zelf.

Sandra Vermanen

Met Sandra kan je fantastisch bouwen, schilderen en experimenteren met klei en gips!

Yvonne van Ginneken

Als je met Yvonne toneel gaat spelen durf je jezelf te laten zien op het podium. Er wordt veel gelachen en we laten ons raken door de scenes we samen maken.