Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Team VRIJDAG Onderwijs

Team

Aike Vogelzang

Bij Aike ga je toneelspelen en zet je op een speelse en fantasierijke manier de alledaagse werkelijkheid om naar theater, alwaar opeens alles mogelijk is. Je wordt verrast door wat jij zelf in je hebt!

Akke de Groot

Met Akke kan je op experimentele ontdekkingstocht met verschillende materialen en technieken zoals collage, tekenen, schilderen en schrijven.

Bram van der Veen

Bram kan alles op de piano, van vette jazz solo’s tot prachtige klassieke pianoconcerten. Met Bram duik je in de wereld van muziek, je ontdekt en speelt muziek waarvan je nooit had verwacht dat je het ooit zou kunnen!

Caroline Babendererde

Als violiste van symfonieorkesten, zoals het NNO, neemt Caroline je mee in de magische wereld van de klassieke muziek en laat je ervaren hoe cool klassieke muziek kan zijn.

George Sopacua

Met George heb je een topmuzikant in de klas. Hij inspireert je om muziek te maken en leert je gitaar spelen.

Hannegijs Jonker

Hannegijs brengt je in beweging: je speelt, maakt scènes, gebruikt je fantasie en ontdekt hoe je met je hele lichaam een verhaal kunt vertellen.

Ida Buijs

Met Ida kan je hele grappige filmpjes en foto’s maken van groot naar klein!

Joëlle Doll

In gesprek met Joëlle onderzoek je hoe muziek een structurele plek kan krijgen in het curriculum van de school. Hoe kunnen we jet zo organiseren dat ieder kind op de basisschool in aanraking komt met muziek. En als pianist leert ze je als leerkracht piano spelen in de klas.

Jody Berghuis

Als zangeres voelt Jody zich helemaal thuis op het podium en doet ze niets liever dan dat! Ben jij ook een podium beest of heb jij stiekem talent voor het bespelen van een instrument? Jody neemt je graag mee in wat muziek nou voor JOU betekent

Jorien Elout

Met Jorien ervaar je dat muziek verbindt. Je ontdekt steeds nieuwe manieren om samen muzikale verhalen te maken. Dit doe je door te zingen, spelen en dansen. En het leukste: een verhaal dat vandaag gemaakt is, kan morgen weer anders zijn!

Lauri Bruins

Met Lauri maak je op speelse manier kennis met muziek. Naast de spelregels ontwikkel je ook je eigen creativiteit bij het maken van muziek.

Maartje Ghijsen

Met Maartje Ghijsen bouw je aan kunstprojecten bij jou op school. Samen kijk je naar wat er nodig is en ga je opzoek naar nieuwe mogelijkheden. Maartje schuwt het experiment niet en is opzoek naar verdieping en verankering binnen het curriculum.

Michiel van der Veen

Michiel maakt de muziekles tot een feestje. Hij neemt je bij de hand bij het starten van je muzikale carrière. Als componist leert hij je eigen muziek te maken. Ook geeft hij deskundigheidsbevordering aan leerkrachten po.

Merel Wentink

Laat je al zingend, spelend en luisterend raken door de verrassende klanken van klassieke muziek. Merel neemt jou en je klas mee op ontdekkingstocht door de muziekgeschiedenis.

Nanda Kievit

Met Nanda ervaar je hoe leuk het is om te zingen en te dansen. Een vrolijk begin van je muziekcarrière. Met verschillende materialen brengen we samen de liedjes tot leven.

Nino Natroshvili

Nino laat je zien en horen hoe leuk het is om viool te leren spelen. In haar lessen houdt ze het niet alleen bij klassieke muziek, maar springt ze ook naar andere genres en stijlen. Experimenteren, improviseren, zingen en noten leren lezen horen ook allemaal bij de vioollessen.

Rozan Vergeer

Met Rozan ga je al spelend onderzoeken, uitproberen en voor je het weet ben je aan het theatermaken. We gaan op zoek naar de essentie van een bepaald thema of onderwerp en door verschillende theater en kunstvormen wordt jou mening een bruisende manier om wat te zeggen.

Sandra Vermanen

Met Sandra kan je fantastisch bouwen, schilderen en experimenteren met klei en gips!

Yvonne van Ginneken

Als je met Yvonne toneel gaat spelen durf je jezelf te laten zien op het podium. Er wordt veel gelachen en we laten ons raken door de scenes we samen maken.