Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Ben jij liefhebber van kunst en cultuur? Vul in het onderstaande veld je e-mailadres in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief van VRIJDAG, VRIJDAG in de Buurt en het KultuurLoket. We beloven dat we je niet spammen. Ontvang je te veel mail? Dan kun je je op ieder moment weer afmelden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen

Nieuwsbrief VRIJDAG

De tweewekelijkse nieuwsbrief van VRIJDAG houd je op de hoogte van alle cursussen, workshops en activiteiten. Ben je cursist of wil je ons aanbod graag leren kennen? Dan is deze nieuwsbrief een aanrader! Je ontvangt als eerste het laatste nieuws en ons nieuwe aanbod.

Nieuwsbrief VRIJDAG in de Buurt

VRIJDAG in de Buurt wil kunst en cultuur aanwakkeren in de wijken, buurten en dorpen van Groningen en zorgt ervoor dat alle bewoners mee kunnen doen. Zo wordt Groningen nóg leuker om in te wonen! Via de maandelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle activiteiten bij jou in de buurt!

Nieuwsbrief KultuurLoket

Het KultuurLoket is de verbindende schakel tussen amateurs, professionals en instellingen die het maken, beleven en delen van kunst en cultuur stimuleren. In de tweewekelijkse nieuwsbrief lees je wat er allemaal binnen de amateurkunst in de provincie Groningen gebeurt.

Volg ons op: