Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
STU33

Ontdek je muzikale talent in STU33 in Lewenborg

Open studio in Lewenborg

In STU33 ontwikkel je je muzikale creativiteit. Maak gebruik van de muziekstudio en laat je teksten tot leven komen op zelfgemaakte beats of die van je vrienden. Maak je eigen nummers en laat je hart spreken in woorden op papier. Er is professionele apparatuur aanwezig om lekker te experimenteren.

Ga zelf aan de slag met waar je zin in hebt of vraag hulp van een artistiek begeleider. Producer Stijn helpt je graag met het maken van een knallende opname. En heb je een andere vraag of ondersteuning nodig in STU33? Dan staat Arne voor je klaar.

Maak nieuwe vrienden in deze muziekstudio of neem je eigen vrienden mee. Als je enthousiast wordt van muziek, kom je naar STU33.

Openingstijden

Check hier wanneer STU33 open is. Tijdens vakanties en feestdagen zijn de openingstijden soms anders of we zijn juist open voor speciale activiteiten.

DagTijdLocatie
Woensdag19:00 - 21:00 uurJeugdcentrum 't Schip,

Kajuit 4, Groningen

Donderdag16:00 - 18:00 uurJeugdcentrum 't Schip,
Kajuit 4, Groningen
Vrijdag18:00 - 20:00 uurJeugdcentrum 't Schip,
Kajuit 4, Groningen


Iedere vrijdagavond kun je meedoen met een workshop: studio bedienen. Hier krijg je les in het bouwen van beats, vocals opnemen en muziek maken. Heb je interesse? Geef je dan op bij cultuurcoach Michiel: michiel.rasker@bijvrijdag.nl. Bij hem kun je ook terecht voor vragen.

Good to know

Iedereen is welkom bij STU33. Wil je zo goed mogelijk begeleid worden? Denk dan alvast na over je tekst zodat je deze in de studio kunt opnemen. Je vindt STU33 in Jeugdcentrum ‘t Schip in de wijk Lewenborg. Dat is in wijkcentrum Het Dok aan Kajuit 4 in Groningen. Klik hieronder en je ziet meteen hoe je er komt in Google Maps. Twijfel je of we open zijn? Vraag het gerust.