Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Partners

Een kernwaarde van VRIJDAG is dat we alles samen doen. We werken daarom veel samen met partners om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met kunst en cultuur.

Culturele partners

De rol van VRIJDAG in de gemeente en provincie Groningen is ontzettend breed. In de gemeente bieden we workshops, cursussen en lessen muziek, theater en beeldende kunst. Daarnaast verzorgen we via VRIJDAG Onderwijs cultureel aanbod voor het onderwijs en met VRIJDAG Naschool zijn we er voor scholen die kunst en cultuur aan willen bieden buiten schooltijd. De cultuurcoaches van VRIJDAG in de Buurt brengen kunst en cultuur naar de wijken van de stad en via het KultuurLoket maken we amateurkunst in de hele provincie mogelijk met advies en ondersteuning. En met POPgroningen stimuleren we popmuziek van Groningse bodem.

Een kernwaarde van VRIJDAG is dat we alles samen doen. We werken daarom veel samen met partners om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met kunst en cultuur. Deze samenwerkingen lopen behoorlijk uiteen en worden bovendien voortdurend vernieuwd. Hierbij kun je denken aan het gezamenlijk organiseren van culturele activiteiten, zoals een expositie, festival of locatietheater, het ter beschikking stellen van onze docenten, cultuurcoaches of locaties, het in de breedste zin adviseren en ondersteunen van amateurkunstenaars en -verenigingen op het gebied van kunst en cultuur en het afstemmen van werkzaamheden in de Gemeenschappelijke Ambitie voor Groningen.

Samenwerken?

Wil jij ook samenwerken op het gebied van kunst en cultuur in Groningen?

Wij werken samen met

Sta jij er nog niet tussen? Geef ons een seintje via communicatie@bijvrijdag.nl.