Emma in Vinkuizen

Doe je mee?

Heb jij een idee? Mail of bel me dan. Samen kunnen we vast en zeker prachtige dingen gaan doen!

Cultuurcoach Emma Bel

Ik woon vanaf 1969 in Vinkhuizen. Ik ben er opgegroeid en heb de wijk ook zien groeien. Ik zie Vinkhuizen als een rijke wijk. Er zijn veel wijkinstellingen en actieve inwoners. Velen heb ik al eens ontmoet in mijn rol als vrijwilliger voor de wijkwebsite Vinkhuizen.nl. Een prachtig communicatiemiddel, waarin we heel Vinkhuizen een podium geven. Dat wil ik ook gaan doen in mijn nieuwe rol als cultuurcoach.
Mijn droom is dat iedereen zich thuis moet kunnen voelen in Vinkhuizen. Ik geloof dat we via kunst en cultuur in Vinkhuizen nieuwe en sterkere verbindingen kunnen laten ontstaan. Als cultuurcoach Vinkhuizen ga ik alles in het werk stellen om die verbinding tot stand te brengen. Kunst en cultuur kan mensen vrolijk maken, mensen verbinden en aandacht geven. Hoe mooi is dat?
Heb jij een idee? Mail of bel me dan. Samen kunnen we vast en zeker prachtige dingen gaan doen.  

 

Activiteiten in Vinkhuizen

Kennismakingscursus 'spelenderwijs muziek leren' Vinkhuizen

“Muziek creëert verbinding, muziek zorgt voor emotie, muziek verbetert je IQ en de meeste kinderen vinden muziek maken helemaal geweldig,“ vertelt muziekdocente en inwoner van Vinkhuizen Karoun. Ze woont nu 5 jaar in Nederland en geeft her en der al muziekles aan groepjes kinderen. Máár nog niet in haar eigen wijk, Vinkhuizen. Tot nu toe dan!

 

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld