De Goudmakers zijn los!
Maandag 28 maart hebben de Goudmakers samen geluncht in Wijkcentrum Het Dok. Heerlijk gegeten, gezongen, gedanst en gespeeld. De mensen die zich hebben aangemeld voor Goudmakers zijn maandag 4 april van start gegaan met de repetities, in het mooie kerkje in Noorddijk (P-K-N Noordijk).

Makers:
Rozan Vergeer, Janneke Bruggink, Han Hesselink en Lucie Dekker.

Repetitiedagen:
11 april - 25 april - 9 mei - 16 mei
23 mei - 30 mei - 6 juni - 13 juni - 20 juni

Repetitietijd: 
10.00 - 12.00 uur

Onder voorbehoud:
23 juni repetitiedag van 10 uur - 15 uur
24 juni repetitiedag van 10 uur - 15 uur

Doorloop en Voorstelling:

25 juni van 12.00 - 16.00 uur
Deze datum kan nog aangepast worden.

Locatie:
Stefanuskerk (PKN kerk)
Noorddijkerweg 16

Meedoen?
Wil je ook nog meedoen? Of heb je vragen, bijvoorbeeld met betrekking tot vervoer?
Neem gerust contact op met Janneke Bruggink via 06-18937539 om te kijken naar de mogelijkheden. Hier kun je ook terecht als je je moet afmelden.

Het project
In Lewenborg is het project Goudmakers gestart, gericht op (de preventie van) eenzaamheid onder ouderen. Een gezamenlijk initiatief van VRIJDAG in de Buurt, Humanitas en SPOT, om te onderzoeken hoe mee doen aan cultuur (toneel, muziek en dans) voor meer participatie en verbinding kan zorgen in de wijk.

Goudmakers zijn Lewenborgers met 50+jaren levenservaring die samen met buurtgenoten een creatieve uitdaging aan durven. 
Onder leiding van professionals van theatercollectief LUCY. gaan de Goudmakers in wekelijkse ontmoetingen een voorstelling maken waarin ze zelf spelen, muziek maken of misschien wel een foxtrotje dansen. Slechts één ding staat vast: de voorstelling zal echt het verhaal van de deelnemers zelf en van de wijk Lewenborg zijn. 

Behalve dat er gezellige bijeenkomsten zijn in Lewenborg, brengt de hele groep ter inspiratie ook een bezoek aan een voorstelling of concert in De Oosterpoort of Stadsschouwburg Groningen.

Heb je een vraag?

Verplicht veld