Theo in Vinkuizen

Doe je mee?

Ik kom graag in contact met Vinkhuizers die plannen en ideeën hebben op het gebied van kunst en cultuur.

Cultuurcoach Theo de Groot

Jamoi, ik ben Theo de Groot. Met veel plezier ben ik sinds 1 maart 2022 Cultuurcoach in Vinhkuizen. Naast het cultuurcoachen ben ik theatermaker en docent in de Groninger taal- en letterkunde. Ik ben opgegroeid in een wijk in Delfzijl die me doet denken aan Vinkhuizen: 60- jaren huizenbouw met een grote variatie aan bewoners: zowel Groningstalige Groningers als anderstaligen. Een combinatie die ik altijd erg leuk heb gevonden. Niet gek dus dat ik Vinkhuizen een erg herkenbare wijk vind. Een wijk waar al veel moois gebeurt en de onderlinge betrokkenheid hartstikke groot is.
Ik kom graag in contact met Vinkhuizers die plannen en ideeën hebben op het gebied van kunst en cultuur. Plannen waar ik aan kan bijdragen om die te verwezenlijken. En dat kan van alles zijn! Ja toch? Tot ziens?

Activiteiten in Vinkhuizen

Kennismakingscursus 'spelenderwijs muziek leren' Vinkhuizen

“Muziek creëert verbinding, muziek zorgt voor emotie, muziek verbetert je IQ en de meeste kinderen vinden muziek maken helemaal geweldig,“ vertelt muziekdocente en inwoner van Vinkhuizen Karoun. Ze woont nu 5 jaar in Nederland en geeft her en der al muziekles aan groepjes kinderen. Máár nog niet in haar eigen wijk, Vinkhuizen. Tot nu toe dan!

 

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld